Waar overnachten tijdens 4daagse?


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hey medehikers;

Ik heb samen met een vriend van mij het plan opgevat om de 4 daagse te gaan lopen, het enigste wat ik nergens kan vinden is, waar kan je overnachten met een tentje? een beetje dichtbij het startpunt dus ;-)
 
RE: Waar overnachten 4daagse?

Dichtbij het startpunt kan je wel vergeten. Wij stonden indertijd op een scoutingterrein bij de Heilige landstichting in de buurt.

Trouwens, ik lees net dit:
"'s Nacht overnacht je op ons kampterrein zo'n 100meter van het startpunt van de nijmeegse Vierdaagse."
Moet je wel lid zijn van scouting :)

Vlak bij waar wij toen stonden heb je ook een sportpark, waar ook gekampeerd kan worden. Weet daar geen info over, maar de vvv kan je vast verder helpen.

grtz
Henk

http://www.vierdaagsekamp.nl/4daagse/
http://www.vvvnijmegen.nl/
http://www.4daagse.nl/frameset.asp?lan=ned

"5. Hoe regel ik huisvesting?
Voor informatie over huisvesting in hotels, campings en pensions kunt u contact opnemen met de VVV van Nijmegen, tel: 0900 1122344.
Voor informatie over huisvesting bij particulieren, tel 024-3233020. Aanmelden voor particuliere huisvesting kan door middel van het inschrijfformulier dat u in de inschrijfbrochure kunt vinden. U kunt een huisvestingsformulier van de VVV tevens downloaden via deze website. Kijkt u hiervoor bij: vervoer en verblijf onder het hoofdstuk de 4daagse algemeen."The Recumbent Architecture Pivo
 
RE: Waar overnachten 4daagse?

Wanneer je via de VVV onderkomen regelt heb je verder geen zeggenschap over waar je komt, je wordt "ingedeeld", dat betekent dat je op de dag voor de start weet waar je naar toe kan.
Voor kamperen dicht bij Nijmegen ben je nu beslist te laat. Overigens is vervoer naar de start perfect geregeld als je van de taxidienst gebruik maakt (is niet echt duur).
Wanneer je dus nog enigszins kans wil hebben op een redelijke plek pak je nu het telefoonboek en ga je alle campings bellen.
Ik weet trouwens nog wel een gezellige sporthal met goeie sfeer waar nog plaats is, maar dat zoek je niet....

Jaap (die denkt dat hij hem dit jaar niet loopt, maar een paar weken te voren vast weer voor de bijl gaat)
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan