Waar te koop?


Status
Niet open voor verdere reacties.
O

OL

Guest
[laatste wijziging op 20-02-03 om 22:58]Op deze site las ik positieve berichten over de LOWA Combat schoen. Op Internet kan ik geen Nederlands verkooppunt vinden voor dit type, ook div. sportzaken in de regio hebben 'm niet. Heeft iemand toevallig de LOWA Combat of Megacamp zelf gekocht, of weet je waar deze te koop zijn? Graag je reactie op deze site! Alvast bedankt!
 
Hoi,

Ik kan je vertellen dat deze schoen waarschijnlijk nergens in Nederland te koop is. De meeste outdoor zaken kunnen hem wel op bestelling leveren.
Wij hebben wel de tibet gtx bw staan. en de combat in maat 11
Bij Lowa zelf worden deze schoenen ook maar een paar keer per jaar geleverd.

Groetjes Maarten
 
Hangt er vanaf wat voor maat je moet hebben.... een outdoor winkel waar ik werk hebben we nog wel een paar staan... (3 paar dacht ik...)

hangt dus vanaf wat voor maat......

kijk op Lowa.nl ook een optie
 
Bedankt voor jullie reacties in zoverre. Zoals geopperd wordt kan ik het model wel bestellen, maar ik weet niet de exacte maat. Normaal heb ik maat 42/43. Ik ben niet van plan met echt dikke sokken te lopen. "Serious" welke maten heb jij dan nog in de winkel staan?
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan