Waarschuwing: surf/waterschoenen vd Aldi


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bij de Aldi zijn op het moment surf/waterschoentjes te koop ("shamp"). Omdat die goed om de voet pasten en relatief licht zijn heb ik een paar meegenomen.

Thuis getest. Levensgevaarlijk! Een natte badkamervloer veranderde in spekglad ijs. Niet kopen, de mijne liggen al in de kliko.

Ik wilde ook nog een mailtje naar de Aldi sturen want hier komen subiet ongelukken van, maar kan op hun site geen E-mail adres vinden.

gr. Joop
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Anand,

Formuliertje ingevuld en verzonden. Benieuwd of/wat ik daar nog van hoor. En de schoentjes uit de kliko gevist, ze lagen immers bovenop :-)

(voor de zekerheid nog een keer getest, en weer bijna op m'n @%$@$# gegaan).

gr. Joop
 
Hoi Joop,
Gewoon met kassabon + schoenen teruggaan. Je krijgt het geld terug.Ze doen nooit moeilijk. Het gaat niet altijd verkeerd daar. Ik heb ook wel goede ervaringen.Ik heb er 2 lichtgewicht t-shirts vandaan een soort namaak Odlo. Nog afgeprijsd ook. Dus 3 euro per stuk. Die bevallen goed. Van de Odlohemden krijg ik allergische uitslag(netelroos) en van deze niet. Maar 100 gram per stuk

Groeten
Jannie
 
Jannie,

Het gaat me niet om het geld, die dingen waren erg goedkoop (3,5€), maar ze zijn echt gevaarlijk. Ik wil ze uit de verkoop hebben.
Daarom heb ik ook de link van Anand ingevuld (keuringsdienst van waren) en hoop dat dat helpt, want per E-mail lijkt ALDI de boel dicht te hebben gezet. En zij zijn toch niet gebaat bij ongelukken met de producten die ze verkopen lijkt me. Levert geen winst op namelijk.

En ja, er liggen ook best leuke en goede aanbiedingen in de bakken, zo loopt ;-) de sokkentest nog. Maar dat is hier off-topic. :)

gr. Joop
 
kweenie, zijn die dingen bedoeld om over natte tegels te lopen? Wellicht werken ze op anti-slip surfboards prima!

Ik heb thuis ook surfschoentjes, gewoon bij een surfshop gekocht, zal van de week eens proberen uit te glijden op tegels :)

grtz
Henk
 
Wees voorzichtig aub, maar met mijn kanoschoentjes was er ook ook geen probleem.

Maar het is toch niet vreemd dat je verwacht met iets dat 'waterschoen' genoemd wordt over natte tegels te kunnen lopen? Het venijnige was trouwens dat kletsnatte tegels wel grip gaf, maar een beetje nat spekglad bleek.

gr. Joop
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan