Wandel kampeermaatje gezocht

Ik zoek een wandel en of kampeermaatje.
Kamperen wandelen vuurtje stoken genieten van vrijheid en natuur.
 
  • Leuk
Waarderingen: amu
Hallo Gvogel!

Welkom hier op het forum. Het wordt in het algemeen gewaardeerd als je jezelf een korte introductie geeft. Wie ben je, waar woon je (is wel handig om te weten voor je wandelmaatje zodat je niet een wandelmaatje vind op Texel terwijl jezelf in Zuid Limburg woont), wat voor soort wandeltochten wil je doen, in welke landen wil je graag wandelen, etc, etc

Eins
 
Ik ben Gvogel en ik zoek een wandelmaatje. Eigenlijk wandel ik in heel Nederland en wil er best een stukje voor rijden. Meestal wandel ik rond de 15 km per keer, meer of minder mag ook. Ik ben een vrouw van 42 en woon in zuid-Holland. Ik zoek iemand rond de 40 jaar voor wat gezelligheid tijdens het wandelen.
Normaliter vind je mij regelmatig in de bergen voor huttentochten of trektochten met wildkamperen. Ook in Nederland vind ik dit laatste leuk. Kortom ik hou van avontuur.
 
Op de nkbv site staat nu een post waarin een WhatsApp groep wordt gestart met als doel om volgend jaar een huttentocht te ondernemen.

Bas
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan