Wandelen door Nederland, wie gaat mee?

  • Onderwerp starter Onderwerp starter rose
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi,

In Nederland is er veel te ontdekken, alhoewel ik eerlijk moet zeggen dat de LAW's af en toe wel erg ver langs horeca gelegenheden voert en zo nu en dan vraag je je toch af waarom een historisch punt niet is opgenomen in de route. Maar dan nog, het is en blijft heerlijk wandelen, zeker met een groep is zo een route aantrekkelijk.

Wij zijn een groep die geregeld op pad gaan om zo een LAW pad te lopen. Nu is dit het Maarten van Rossumpad, van 's-Hertogenbosch naar Ommen, in 9 weekenden, verdeeld over 9 maanden. Het gaat vooral om wandelen met genieten. Dus ook een uitgebreide lunch onderweg of in de zomermaanden een gezellig terras wanneer de mogelijkheid zich voor doet.

We lopen nu het Maarten van Rossumpad en hebben in november, tijdens de eerste etappe een nieuwe wandelaar ontmoet die voorlopig tot Ommen meeloopt. Dus wat let je om mee te lopen. Wanneer je eerst de kat uit de boom wilt kijken, loop je een dag mee, maar je kan je natuurlijk ook gelijk helemaal aan zo een weekend overgeven en mee overnachten, of je zoekt zelf een overnachtingsadres. We ervaren het altijd als een heerlijke mini-vakantie. Zaterdagochtend kan nog al hectisch wezen wanneer we vanuit alle windstreken op 1 bepaalde plaats moeten zijn, maar dat lost zich altijd op door een heerlijke bak koffie of snack bij de plaatselijke horeca of bakkerij. Wanneer je dan na de wandeling rond 17 of 18 uur in het hotel of pension aankomt is het echt heerlijk om even bij te komen op de kamer om daarna lekker uit eten te gaan. Op zondag vertrekken we dan weer na een goed ontbijt, waar we ook stiekem ons lunchpakket van maken. We zijn op alles voorbereid.

Heb je interesse om mee te lopen, een dag, een weekend lang, mail me en wie weet raak je meteen verslaafd.

De groep bestaat uit alle leeftijden. We lopen zo een 18 tot 24 km per dag.

Op 18 december starten we in het dorp Lith en lopen we tussen de Maas en de Waal richting Zaltbommel.

Groetjes,
Rose

Geen spectaculaire vergezichten, tenzij je de Sallandse Heuvelrug of de Lemele Berg mee rekent... het is een veelzijdige route!

Tot Ziens.

Rose
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan