Wandelen op de Veluwe mbv een orientatienetwerk


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Beste hikers!

Naast de mooie wandelingen ver weg is het natuurlijk ook genieten in eigen land. Zoals bijvoorbeeld in gebieden zoals de Veluwe. Daarnaast is het belangrijk om goed overweg te kunnen met kaarten wanneer lange wandelingen op de planning staan. Om hier niet alleen in de bergen mee bezig te zijn, kan er binnenkort ook gebruik gemaakt worden van een permanent oriëntatienetwerk op de Veluwe.

Al navigerend van controlepunt naar controlepunt kan er getraind/geoefend worden voor allerlei oriëntatie gerelateerde evenementen. Van meerdaagse huttentocht tot speurtochten zoals de Wampex, weten waar je bent is altijd belangrijk en zal nooit alleen mogen afhangen van gps met batterijen, telefoons of bordjes! (althans, dat is mijn mening;)). Het netwerk is nu in ontwikkeling, en ik ben erg benieuwd hoe jullie hier over denken. Daarom de vraag of zo veel mogelijk mensen de enquête in kunnen vullen die te vinden is op www.orientatienetwerk.nl

Alvast bedankt:)
 
  • Leuk
Waarderingen: Dre
Ingevuld. Maar als pure wandelaar weet ik de toegevoegde waarde nog niet goed. hooguit leuk om een lokaal netwerk te gebruiken om anderen te leren navigeren.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan