wandelgenoten


Status
Niet open voor verdere reacties.
L

Luk

Guest
hallo,

ik ben op zoek naar mensen die zin hebben, eventueel in voorbereiding op een langere rugzaktrektocht, 2 en 3 daagse wandelingen met rugzak en tent te maken.
ik denk hierbij aan dagmarsen van een 6tal uren, mag gerust wat meer zijn maar dat hoeft niet.
liefst trek ik wel wat weg uit de bewoonde wereld, lang leve de rust.
nederlandse wandelstekken ken ik nog niet, wil ik graag leren kennen, net als noordfranse, westduitse en luxemburgse en verder onze ardennen en omgeving natuurlijk.
hopelijk krijg ik wat leuke reacties

groetjes
luk
 
Hallo Luk,

Ik wou je toch nog even de tip doen om je leeftijd bij je oproep te zetten. Ik denk dat het toch wel belandrijk is voor veel mensen. Het maakt nog al een verschil of je in de 20 bent of in de 50. Voor de rest heb je volgens mij een prima beschrijving gegeven voor wat je graag wil. Ik hoop dat je veel reacties krijgt....

Groet en veel plezier met het wandelen.
 
even dus een toevoeging.

ik ben 26 maar noem mezelf een "oude geest in een jonge verpakking". leeftijd maakt mij niet echt zo veel uit, t moet gewoon klikken onderweg. 'k verkies wel op stap te gaan met mensen die de gewone paden wel eens willen verlaten, zonder daarom echt gekke dingen te gaan doen

wandelgroeten
luk
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan