Wandeling 19 oktober

  • Onderwerp starter Onderwerp starter rose
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi allemaal,
Het lijkt me leuk om jullie te leren kennen en nodig jullie hierbij uit voor een wandeling op zaterdag 19 oktober. Uiteraard lijkt het me een mooie gelegenheid om de fans van Harry Kikstra en Harry zelf te ontmoeten. Misschien kunnen we tijdens de wandeling een promotiestunt doen?

De wandeling gaat van Maassluis naar Oostvoorne en is zo een 20 km. We lopen veel over dijken maar komen halverwege in Brielle. Via de vestingswallen lopen we dan naar het centrum om pauze te houden. Een lekkere lunch in een gezellig restaurant?!

In Oostvoorne ligt het eindpunt, hier gaat een bus naar het metrostation van Spijkenisse van waar je naar Rotterdam CS kunt.

Daar het voor de mensen uit het midden en noorden van het land best wel een hele trip is, stel ik voor om op zaterdag 19 oktober pas om 11.00 te verzamelen op het treinstation van Maassluis.

De wandeling is onderdeel van de GR5 dus niet zo zeer uitgezocht op alleen maar mooie natuurgebieden. Maar je zietleuke plaatsjes onderweg!

Wie gaat er mee? Laat het me weten! En neem posters mee voor Harry!

Groetjes,
Rose
 
Hallo Rose,

Een leuk idee maar het komt voor mij persoonlijk slecht uit. Een week later is de nachthike en weer een week later de OH-hike...

Dat wordt wel erg druk en ik ben niet alleen he... ;-)
Sorry, maar ik moet mij dus afmelden.

Duncan.
 
Hoi,

Ik heb over die OH hike gelezen en het lijkt me een prachtig idee.
Maar dan kan ik niet.

Succes met je opruimactie!

groetjes,
Rose
 
Hallo,
Helaas moet ik de wandeling van 19 oktober afzeggen. Er reageren weinig mensen, en als vrouw alleen zie ik het niet zitten om met 3 wild vreemde mannen te gaan wandelen. Sorry (Zie zelfde advertentie bij de CLUB)

Ik vind het jammer, vooral omdat ik hoopte iets voor Harry Kikstra en de Siberische tijgers te kunnen doen tijdens deze tocht.

Misschien tot ziens op een andere wandeling, in ieder geval bedankt voor jullie reactie en enthousiasme.

Groetjes,
Rose

Alias gr5boppert steunt Harry Kikstra in de Planet Race.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan