wandelmaatje, tochtgenoot gezocht


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
ik zoek iemand die ong. 2 weken vrij heeft, om tussen 10 februari en 3 maart ergens te sneeuwschoenlopen of naar de Ardennen te gaan. het liefste wil ik eens een keer met een andere vrouw gaan. ik ben een kampeerder die ten allen tijden van kamperen en lopen houdt. weer of geen weer, onder of boven 0 graden: kampvuurtje erbij, sporen, wilde planten en paddestoelen zoeken, dieren kijken. lekker lopen en genieten van mooie luchten en zwemmen in (dichtgevroren)riviertjes.
ik ben een vrouw, 41 en in goede conditie.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Mmm, ik was net van plan een oproep te doen voor mede-sneeuwschoenhikers in de periode 17-23 februari, aangezien ik niet meekan met de langlauftrip van Linda.

Maar bij nader inzien betwijfel ik of deze trip past bij mijn plan:
niet alleen ben ik dus geen vrouw en kan ik max. 6 dagen, mijn voornaamste bezwaren zijn toch het zwemmen in dichtgevroren rivieren en overleven op wilde planten in de winter klaargemaakt boven een kampvuur... Zowiezo valt zo'n kampvuur erg op tijdens het geplande wildkamperen ;-)

Mochten er mensen zijn die interesse hebben in de "mietjes"variant van Regenloop's tocht (dus tussen 17-22 feb., wildkamperen, eventueel een hutje en "gewoon" in de winkel gekocht voedsel), laat het even weten, in een mailtje of een nieuwe thread.

Harry
(krijgt zijn eerste sneeuwschoenen met een weekje of twee)
 
Hoi harry,
de zichtbaarheid van een kampvuurtje valt enorm mee met een nimmble stove,zie http://www.thru-hiker.com/workshop.asp?subcat=2&cid=9. zwemmen in dichtgevroren rivieren geeft trouwens een enorme kick. ik zou zeggen probeer het eens.
het zoeken van planten, bomen, paddestoelen en sterren is meer om kennis op pijl te houden dan om daar zo nodig op te moeten overleven. die kennis is leuk en wie weet soms nuttig maar moet helaas wel onderhouden worden: het is snel weer vergeten.
groet, regenloop.
 
heb wel zin eens wat op te steken van sporen, wilde planten, paddestoelen, .....
probleem 1, ben geen vrouw. probleem 2 ik kan maar niet tijdens het weekend (eventueel wel 2 keer 5 dagen)
 
ik ben 41, vrouw, en ga van 15-20 februari naar Ierland en zou het leuk vinden om daar samen met iemand te lopen. Connemara, Dingle, Wicklow of Mourne is allemaal ok. Kamperen? Heb geen ervaring met winterkamperen, of zwemmen in dichtgevoren meertjes!

zuidoosterfront [at] zonnet.nl
 
eh, ff niet opgelet toen ik het aanmaakte...
ga jij maar fijn een blokje om
;-)
ik kijk wel even of ik dat profiel kan editen
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan