wandelpartner gezocht en info


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo, ik ben Martin en ik ben deze zomer voor het eerst wezen bergwandelen en dat vond ik heel tof. Ik ben geenn prof; Ik doe ongeveer 1250 meter hoogteverschil op een dag, maar geniet des te meer van de natuur.
Nou kan ik eigelijk niet wachten tot de volgende zomer om weer naar de alpen te gaan, maar zou deze winter al weg wilen.
Nu heb ik du 2 vragen:1, wat is een mooi berggebied op het zuidelijk halfrond om een week og twee dagwandelingen te maken (tot 3000m)?
2,en wie heeft zin om dit met mij te gaan doen?
m_roshpinah@hotmail.com
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

ja maar...ho ho.. je vergist je.. Ik ben martin met de kleine m..

En het zuidelijk halfrond is wel erg ruim omschreven.. Wees eens wat preciezer..

:7
martin
-toch?
 
i kheb je een mail gestuurd wellicht kunnen we info uitwisselen

groet harmen
 
En heb je al een idee waar je deze zomer je berg ervaring gaat opdoen? Ikzelf wil deze zomer naar de Franse Pyreneen. Breche de Roland (2800m) is mijn doel. Ik zou je zeker aanraden om naar de Pyreneen te gaan. Het is er mooi, ruig landschap en de moeite waard! Ik ben benieuwd of je al iets geplant hebt!
Sanne
sanne@linde6.myweb.nl
 
Mooi gebied.. Vooral vanuit Gavarnie is het een prachtige route (of doe je 'm vanuit Spanje?).
Vertrek vroeg om de meute voor te bliven. Vooral als je de Cirque verlaat moet je vrij stijl omhoog en hier kunnen opstoppingen ontstaan.

:7
martin
 
Ja dat is zeker mooi daar. Ik ben er in 1997 geweest met mijn ouders als dagtoeristen. Wat een drukte daar! Je hebt dan wel gelijk om vroeg op testaan. Ik heb vorig jaar de GR20 gelopen op corsica en daar was het ook aardig druk. Als je om een uurtje of 6 ging lopen was je redelijk alleen.
Heb je ervaring met het lopen in de Pyreneen? En ben je ook op de breche de roland geweest?

Sanne
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan