Wassen slaapzak

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Kristof
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
K

Kristof

Guest
Hallo, hier ben ik nog maar eens met een vraag over een slaapzak,
Ik dacht dat het hier al eens vermeld was, maar ik vind het niet zo dadelijk terug. Het is namelijk , hoe was je een slaapzak, ik heb een syntethische slaapzak en die zou eens moeten gewassen worden, maar het label is op mysterieuze wijze verdwenen, mag hij gewoon in de wasmachiene of liever met de hand wassen ofzo??

Groetjes,
Kristof
 
Beste Kristof,

Helaas hangt dat nogal af van het type vulling (het ene type synthetische vulling is het andere niet) en de tijk. Ik heb nog een oude Nomad Mistral die ik in de wasmachine mag wassen (maar niet centrifugeren, gewoon nat ophangen in de douche cabine) maar ik heb ook een nieuwere Tatteljee die dus niet in de wasmachine mag. Sommige mag je wel met de hand wassen, maar soms mag-tie helemaal niet met water worden gewassen en geeft met de voorkeur aan chemisch reinigen.
Het lijkt me dus het beste om het aan de fabrikant te vragen; mogelijk staat het zelfs op hun internet-site, maar meestal niet en moet je er een e-mailtje aan wagen...

Groetz,
Dennis
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan