Wat is jouw 'droom-hike'?

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Joch3m

Lid Club Hiking-site.nl
De JMT heeft sinds dit jaar een online loterij applicatie om de trail te mogen doen, wat het waarschijnlijk nog wat moeilijker maakt om een permit te krijgen (het is gewoon geluk hebben). Misschien kan je het omzeilen door wat eerder op de trail te vertrekken? Staat in ieder geval ook nog op mijn verlanglijstje (eindeloos lang :D)
Er is tegenwoordig een systeem waarbij je meerdere dagen en trailheads kan opgeven om zo meer kans te maken op een ticket. Als je echt wilt lopen en het niet erg vind om niet op de 3 meest populaire trailheads te starten dan zijn er mogelijkheden zat.
 
Het leukste zou ik een GR tocht of deel willen lopen.
Maar ik ga een paar weekenden met de jongste hond van ons op pad, kijken of ze het leuk vind. Maar niet leuk voor de oudste hond, die is al 11 en vind gezelschap en knuffelen erg leuk.
 
Ik heb er twee. De eerste is de West Highland Way met aansluitend de Great Glenn Way ; gewoon niet omdat het moet maar omdat het kan.

En ten tweede : vanaf mijn woonplaats de pelgrimstocht lopen naar Santiago ; in de herfst van mijn leven wil ik er op terugkijken en denken over de zin van 'het' en mijn leven. Wie weet bekeer ik me op het laatst nog wel tot iets, hoewel ik denk dat dat niet het geval is.

Daarna ga ik achter de geraniums o_O
 
De W in Torres del Paine. In een werelddeel waar ik nog nooit ben geweest. En dan met een strakblauwe lucht. En dat het dan heel rustig is. En dat ik dan geen zere knieën krijg. Ja, als je mag dromen....
 
de Via Francigena naar Rome vanuit huis. Niet de mooiste tocht, maar ik wil deze samen met mijn man maken. Gewoon tijd voor elkaar, zonder alle poespas van ons werkzame leven. En omdat je tijdens het lopen soms op hele mooie gesprekken of ideeen komt. Dat willen we heel graag met elkaar delen.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan