Wat is raadzaam als je wil gaan beginnen met hiken, maar...


Ik lees vaak hier op het forum de leuke posts en droom dan vaak wat weg bij zo'n wandeltrip. Ik heb er geen ervaring mee maar het lijkt me gewoon heerlijk om bv een huttentocht te doen of door scandinavie te gaan.

Ik heb echter geen vriend/vriendin die deze mening ook heeft :) dus alleen gaan kan maar is een wat minder gezellige en wellicht minder veilige optie. Hoe heb jij dat gedaan als je je hier in herkend?
 
Als je wandelmaatjes zoekt: begin eens met de club alhier :)
Een geheel vrijblijvend clubje mensen wat in diverse verschillende soorten van evenementen elkaar ontmoet.
Vanuit hier leren mensen elkaar beter kennen en het aantal buitenlandse wandeltripjes dat onderling geregeld is loopt inmiddels al in de dozijnen.
Yr DDraig Goch

Rob Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Precies. Al vind ik "club" al bijna overdreven als je kijkt hoe'n ongeorganiseerd zooitje er af en toe rondloopt :)

Je kan ook mee op een georganiseerde reis, maar dat heeft ook zo z'n nadelen...

grtz
Henk
 
Idd gewoon een keer meelopen in NL met mensen die die dingen wel eens doen. Daar kan je veel van afkijken, wat is slim wat is niet slim. Dat kan dus via hier, kijk maar eens in de agenda. Of een andere opie van rondtrekkende mensen is de Vereniging rugzaklopers. Die doen niets anders dan trektochten maken met rugzak met alles d'r op en d'r aan (compleet selfsupporting). Via hun website kan je ook contact met hen opnemen.

Als het ergens klikt en je hebt wat ervaring opgedaan dan kan je ook naar het buitenland al dan niet met anderen die je dan inmiddels hebt ontmoet hebt of solo.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan