Wat lag er onder de kerstboom?


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hallo dan,

Hier komen op 6 januari de 3 koningen cadeautjes brengen (soort van Sinterklaas, zeg maar) en dus moest ik op eens een lijstje maken van wat ik zoals zou willen hebben. In Nederland is echter de kerstman al geweest, dus vraag ik me af wat die jullie heeft gebracht.

Op mijn lijstje voor de 3 koningen staan in ieder geval mini-karabiners, warm ondergoed, een goede broekriem en donssloffen. Yolanda kreeg van de kerstman al stijgijzers en een pickel.

Wat lag er bij jullie onder de kerstboom aan buitensport-materiaal?

Raymond
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Dit jaar voor het eerst kadootjes onder de kerstboom gedaan en qua outdoorspullen(tjes) een thermometer en kruidenpotje voor aan de rugzak gekregen. Enja mijzelf getrakteerd op een PHD'tje aangepast voor mijn brede lichaam:)
 
Niet echt onder de boom, maar wel grotendeels 'verdiend' met kerst (waar 2 krantenwijken al niet goed voor zijn) ... een nieuwe slaapzak. Ik ga em over een week ophalen!
 
Voor mij slechts één outdoordingetje onder de boom: een thermo-slang-hoes-dinges voor m'n Camelback. Nou ja, van een late Sinterklaas ofwel vroege Kerstman natuurlijk al een paclite jas gekregen :)
Voor Lupita haar eerste afritsbroek: een Royal Robins zip-'n'-go.

Groetzels,

Dennis

- Is aan het verbouwen (het toilet, niet de buren) -
 
Hier komt een DVD speler te staan zodat ik alle buitensport films eens op TV kan bekijken :)

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
>Hier komt een DVD speler te staan zodat ik alle buitensport
>films eens op TV kan bekijken :)
>

Hey Pjotr,

In dat geval zal ik tijdens de WWH mijn exemplaren van de Salomon-DVD's meenemen. Erg toppie om naar te kijken namelijk, Heb je een leuke avond mee :)

Raymond
 
Er is dus een kerstboom nodig voor cadeaus... Vandaar dat ik niks kon vinden. Maar goed, 2008 is nog lang dus is er genoeg tijd om van alles te kopen: een brander, een softshell, wandelstokken euh...
Plannen genoeg dus.

Groeten,

Fred
 
Nog vergeten. Een kookboek voor op trektochten. Al zijn de meeste gerechten wel wat ingewikkeld voor op een hike tenzij je er een gastronomische hike van maakt uiteraard ;-)

Maar de recepten om zelf je muesli/energie repen te maken zijn wel bijzonder interessant.

Jonas
 
>In dat geval zal ik tijdens de WWH mijn exemplaren van de
>Salomon-DVD's meenemen. Erg toppie om naar te kijken namelijk,
>Heb je een leuke avond mee :)
>
>Raymond.

:D :D :D :D

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje, die geen kerstboom heeft maar uit traditie al jaren een ficus optuigd).
 
Niet zoveel buitensportdingetjes... Een lekkere fleecetrui. Verder waar ik om gevraagd had: een boek om skitechniek (langlaufen). Ik hoop ooit nog eens mijn techniek wat te verbeteren.
 
Linda, hard studeren! Dan zullen wij je over een paar weken komen 'overhoren' ;)

Raymond
 
Hoi dan,


Ik zat te bedenken dat we hier en niet aan sinterklaas doen en niet aan de kerstman, maar net toen ik weg wilde klikken bedacht ik ineens dat ik wel degelijk outdoor dingetjes had nl ter vervanging van mijn cold steel mes twee cold steel messen (eentje werd gelijk door Arjan gebietst, terwijl Thomas eigenlijk ook wel vond dat het xl formaat te veel van het goede was voor mij:7 )

Verder heb ik mezef ook getrakteerd op een waterfilter, (dezelfde die Raymond voor groepsgebruik bij zich had)wat outdoor ontbijtjes, tondel en fire steel.
En ik zit nog te denken aan een hoed bij bever, (mischien zelfs wel een tilley hat)

En ik ben bezig me te orienteren op een tussentijds uitje waarbij gelopen kan worden, maar dat is nog erg onzeker.

Ali
 
Zeg Raymond,

we willen natuurlijk wel even horen wat jij nu met drie koningen hebt gekregen aan outdoor materiaal of boeken.

Ali
 
:)

Niet slecht geboerd, want van mijn lijstje is warm ondergoed, mini-karabiners en outdoor-riem door de selectie van de 'koningen' gekomen. Daar was ook nog een kaartmeter bijgekomen, want mijn vorige twee bleken afgelopen week allebei stuk te zijn en da's niet handig als je afstand van een tocht op de kaart nauwkeurig wilt meten :(

Raymond
 
nauwkeurig? Dus niet zo'n ding met metalen wieltje?
Wellicht moet ik er even een aparte topic van maken, maar ik zou nog wel eens een fatsoenlijke curvimeter willen (heb nu een recta). Dus welke heb je gekregen en doet ie het? :)

grtz
Henk
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan