Wat "moet"je kopen in Japan?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Anja mag hoogstwaarschijnlijk zowaar een weekje naar Japan volgende maand, iets met een tevreden leverancier die graag eens wat terug wilde doen en de hele afdeling uit eten heeft gevraagd in Tokio....:p

Ik weet dat veel zaken daar erg prijzig zijn, maar andere dingen zijn juist weer helemaal top.
Weet iemand hier nog een niet te missen item op outdoorgebied waar perse naar gekeken moet worden??
En ik ben niet zo geintereseerd in electronische gadgets zo GPS achtige zaken vallen weer af. maar bijvoorbeeld een digitale hoogtemeter???

Rob
-Ik mocht een lijstje maken, vandaar :) :)
Yr DDraig Goch


R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

RE: Wat

He Rob,

wat dacht je van tintanium chopsticks die als je ze in een deksel van je pannetje legt automatisch naar het noorden wijzen en waarmee je kunt wichelroede lopen om zo een waterloop te kunnen lokaliseren?

Anyway. Japan is p:eek: epduur, maar wie weet vind wel zo'n digitale hoogtemeter (welke geen electronische gadget is) voor een schappelijk prijsje. Ik weet alleen niet gelijk een Japans merk.

Wat daar wel vandaan komt is Snowpeak (dat ken je) en Montbell (http://www.montbell.com/). Zij maken onder andere leuke lichtgewicht spulletjes vol met ganzebilletjes.:)

groet,
Richard
 
RE: Wat

The Miniman

Rob,

het is al weer jaren geleden dat mijn broer in japan is geweest. Destijds waren eigenlijk alle electronische app. stukken goedkoper. camera's, videoapp. etcetc. sterker nog, de camera die mijn broer toen kocht kwam pas 3 jaar later hier op de markt. Op outdoorgebied weet ik het zo niet maar als je daar toch bent zou ik zeker een digitale camera scoren, mp-3 speler, laptop etcetc.

mzzl
 
RE: Wat

Ze hebben daar van die leuke houten slippertjes. Leuk, voor bij de tent. Multifunctioneel: Je kan er uiteraard op lopen (geen Teva natuurlijk, maar ach), beren mee uit de tent slaan en in geval van nood voor een kampvuur gebruiken :+ .

Verder natuurlijk sake... voor bij het kampvuur.
 
RE: Wat

Pas op dat je geen neppe elektronica koopt! Canon camera's voor 150 euro die rammelen als je thuis bent...

Grt, M.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan