Wat te doen in Georgie???


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal,

als schoolopdracht ben ik bezig met het opzetten van een wandelreis naar Georgie. Dit onbekende en nog niet door het massatoerisme ontdekte land is een prachtig land om in rond te zwerven. Echter, door de onbekendheid van het gebied en het niet weten wat jullie daar zouden willen doen roep ik jullie hulp in:

Stel, je gaat georganiseerd op reis naar Georgie met een organisatie voor actieve wandelreizen, zou je dan in groepsverband of individueel willen gaan. Welke tochten zou je daar willen lopen met welk zwaarte niveau (eigen rugzak dragen of niet, in hutten slapen of in tenten enz)en in welk deel van Georgie zou je zeker willen komen. En natuurlijk voor ons Nederlanders belangrijk: wat heb je ervoor over???

Ik hoop dat jullie mij een beetje in de goede richting kunnen sturen, ik stel in ieder geval elke reactie zeer op prijs. Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag via dit forum of op damfransje@hotmail.com

Alvast heel erg bedankt voor jullie reacies!

Groeten Damien Franscoise
student HBO Toerisme
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan