wat te kiezen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Het is een luxe probleem,maar toch. Ik denk aan een wandelvakantie, trekking mag ook, maar ik weet niet zo goed waar. Ik ben verschillende sites tegengekomen waarop leuke bestemming staan, zoals verschillen delen in Griekenland, maar ook Ijsland en zo zullen er nog wel meer zijn. Aangezien de rest van de familie geen steek geeft dit soort 'vermaak' zal ik dus alleen moeten. vind ik op zich niet zo'n ramp,maar waar zou ik dan rekening mee moeten houden.
Het is mijn bedoleing om dus dagtochten te maken, vanuit een vast punt, danwel met bagage vervoer of zo. Canada zou ook mogen, Speciale belangstelling voor KejimKujik park op Nova Scotia.
Het zal wel toeval zijn, maar ik meende dat ik een trekking in bijv Tibet, Nepal of zo niet zou kunnen, maar door een opmerking ben ik daar anders tegen aan gaan kijken en het lijkt mij een leuk idee een extra lange treking te doen in 2006, dus daarom wil ik me dit jaar daar enigsinds op voorbereiden door ook dit jaar een soort trekking te doen. Ben er inmiddels achter dat er verschillende leuke reis organisaties zijn, maar zie dus nu door de bomen het bos niet meer. Dus adviezen van harte welkom.

Ali:7
 
Ali,
gewoon straks naar de Op Pad beurs gaan.
Daar staan alle relevante wandelreis organisaties bij elkaar en kan je uit honderden reizen een keus maken.
Er zitten nogal verschillen tussen de diverse organisaties, soms met goedbedoeld amateurisme als drijfveer, soms op nivo Peter Langhout.
Aan gevestigde bedrijven zoals Djoser, SNP en Baobap kan je jezelf normaal gesproken geen buil vallen, maar dat zijn niet de goedkoopste.
Succes..
Rob

-Nog meer bomen in een nog groter bos :)Yr DDraig Goch


R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan