Weekend wandelen langs LAW's


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi,

Zin in wandelen maar niet in kilometers vreten? We wandelen 1 weekend per maand, niet meer dan 20 tot 24 kilometer per dag, zodat we genoeg tijd uit kunnen trekken voor bezienswaardigheden en lunch.
Onze groep bestaat al enige tijd met een vaste kern van 6 mensen. In de loop der tijd zijn er mensen weggegaan door relatie, zwangerschap en helaas ook door ziekte. Echter zijn er ook nieuwe mensen bij gekomen, vorig jaar konden we 4 nieuwe mensen verwelkomen. We zijn een open groep en juist dat maakt het levendig. Het is echt een mini vakantie. Niets moet, alles mag.
De komende maanden lopen we het Maarten van Rossumpad, we zijn nu in Rhenen belandt. In juni bereiken we het eindpunt: Ommen. Het weekend begint op zaterdag tussen 10 en 11 uur. In de avond heerlijk uit eten en dan ons bed in, in een hotel, pension of gezellige groepsaccommodatie. Wie wil kan een weekend organiseren. De leeftijd varieert sterk. Van dertigers tot vijftigers! Voornamelijk singles maar er lopen ook stellen mee.
De etappes op zaterdag proberen we niet over de 20 km te laten komen, zodat er tijd is om ook iets te zien. Op zondag zijn de etappes soms wat langer omdat je vroeger kan starten na een goed ontbijt. Rond 17.00 uur hopen we altijd te eindigen zodat iedereen op tijd thuis kan zijn, of we borrelen lekker na wanneer er een horecagelegenheid is op het eindpunt.
Afwisselend lopen we nu met 6 tot 10 mensen. Zin om mee te lopen? Wil je eerst een dagje meelopen om de sfeer te proeven? E-mail me op baumgarte@wxs.nl
Alles wat je mee moet nemen is een rugzak vol gezelligheid!

De volgende weekenden lopen we richting Ommen: 19/20 maart (Arnhem – Eerbeek), 23/24 april (Eerbeek – Vaassen), 21/22 mei (Vaassen – Windesheim), 18/19 juni (Windesheim – Ommen).

Groetjes,
Rose
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan