weekendje ardennen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Z

zensan

Guest
Volgende week (21-02 tot 25-02) willen wij een weekendje naar de ardennen gaan met tent. We zoeken hiervoor een mooi en rustig gebied waar we niet uit de tent geschopt worden.
Heeft iemand nog ideeen of ervaringen, zoja, laat het ons even weten.

gegroet Zenno en Sandra
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

[laatste wijziging op 14-02-02 om 12:56]Zenno en Sandra,

Beetje afhankelijk van hoe ver je precies wilt rijden, maar zelf vond ik de omgeving van Nisme altijd schitterend. Heb je van alles in de buurt en het is er niet zo druk met toeristen.

Ook de vallei van de Semois (Rochehaut, Vresse-sur-Semois, Herbeumont, etc.) biedt een zeer grote variatie aan plekken waar je kunt wildkamperen of een camping kunt vinden die nu al open is.

In elk geval moet je niet in de buurt van Stavelot zijn. Daar is dat zelfde weekend namelijk een stel Club Hiking-siters de boel onveilig aan het maken en ik weet zeker dat de plaatselijke veldwachterspost al op volle sterkte is gebracht met ondersteuning uit de directe omgeving :7

Grtx,

Raymond
 
weekendje is uitgesteld dus blijf AUB gebieden en plaatsnamen doorgeven

gegroet Zenno
 
Beste Zenno en Sandra,

Ik heb zelf ook meerdere week-end's gelopen in de Ardennen, maar meestal tussen Houffalize en La Roche, daartussen ligt ook de plaats die Raymond oppert (dacht ik).
Dit is een stuk dat niet bezaait ligt met camping's, en je kunt er op de mooiste plaatsen met de mooiste uitzichten wildkamperen.
Je moet alleen uitkijken met het plannen van een kanotocht omdat er maatregelen worden genomen om het kanovaren aan banden te leggen, eerst even bellen dus !

Als je meer wilt weten kun je altijd mailen.

Jan Huizing;-)
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan