weekendje weg


Status
Niet open voor verdere reacties.
B

belleke

Guest
Mijn vriendin en ik zouden graag eens een weekendje weg willen maar weten niet waarnaartoe en ook niet wat we willen doen. Zijn er onder jullie die ons enkele leuke tips kunnen bezorgen, het zou ons echt helpen.

groetjes Belleke
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Een vraag als deze schreeuwt natuurlijk om de meest flauwe antwoorden..........
Maar daar zitten jullie niet op te wachten.
Als je nu echt niets weet te verzinnen: rij lekker naar de Ardennen, ga naar een leuke camping bij bijvoorbeeld Stavelot of een van die andere 250 leuke campings in dat gebied en wandel wat, ga lekker uit eten, drink een goede belgische pint, doe spannende dingen voor 't slapen gaan en wandel de volgende dag je kater lekker weg op weer een andere route.

Of: Boek een hotel in een stad als Antwerpen, Brugge, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of de kust in Belgie of Nederland en doe verder het zelfde als in optie 1

In de Kampioen staan tientallen ideeen van dit gehalte

hth
Rob

Deze verrekijker vergroot 8 x.
Zal ik je eens wat vertellen?
Ik heb er gisteren voor de negende keer doorheen gekeken en hij doet het gewoon nog!

Rob Plas
http://www.twenot.nl
 
Wij komen uit Belgie en zijn eerlijk gezegd de Ardennen beu . Op hotel willen we ook niet we willen gewoon eens iets anders en wij hadden gedacht dat er wel een paar slimme mensen waren die eens iets anders wisten

groetjes Belleke
 
Simpel dan, draai het antwoord van Rob om: stap in de auto, ga naar de Veluwe in Nederland en zoek een van die 250 leuke campings die daar te vinden zijn. Ga lekker uit eten in één van de vele restaurantjes en maak er een leuk weekend van.

Wil je verder weg? neem dan één van de vele goedkope opties van Ryanair vanaf vliegveld Charleroi en doe 's wild: ga een weekendje wandelen in Italië ofzo.

Raymond
 
Of ga naar Normandië.
Is ook niet zo super ver weg voor jullie.
En daar kun je schitterend aan de kust lopen.
Er zijn daar ook een hoop G.R.'s waar je een stukkie van kunt lopen.

Maar als je ook iets specifieker aangeeft wat je wel wilt en hoe je wilt, dan is het voor ons ook gemakkelijker een beter antwoord te geven.

Groetjes.

Peter.
 
Belleke,

Nederlands Limburg is ook de moeite. We wouden ook eens iets anders dan onze Belgische Ardennen. Wij zijn in Slenaken (tussen Maastricht en Vaals) beland en hebben er een stuk van het Krijtlandpad gestapt. Echt leuk.

Bart
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan