Weet iemand waar dit plaatje exact is gemaakt


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Het lijkt heel erg veel op een kammetje waar ik over heb gelopen bij de plaats Kautenbach in Luxemburg. Ik ga het thuis nog even nakijken en laat het wel even weten.
 
Gaan we dit voortaan doen als Goodies-prijsvraag?? :7

Raymond
- dacht aan Luxemburg, maar da's achteraf makkelijk gezegd :)
 
Raymond.

Gefeliciteerd.
Volgens mij was deze posting de 15.000ste.
Toppie man.

C.M.
D'Oude Vos.

(Laten we een Vosje gaan drinken op de 20.000ste).
 
>- dacht aan Luxemburg, maar da's achteraf makkelijk gezegd :)

Eerlijk gezegd, ik hou nog de mogelijkheid open dat het in de Haute-Provence is en helemaal niet in de Ardennen gezien de bergroeing. In de omgeving van Sisteron en Digne-les-Bains ziet het er ook zo uit...

Groetz,
Dennis
 
Absoluut zeker Luxemburg zoals onderstaande link zal aantonen
http://www.ont.lu/a_pied.htm

Omgeving van Kautenbach ? Heel goed mogelijk, was namelijk ook al aan het denken aan die omgeving (niet specifiek Kautenbach dan, maar toch die regio).

WB
 
>Absoluut zeker Luxemburg zoals onderstaande link zal
>aantonen
>http://www.ont.lu/a_pied.htm

De enige die het absoluut zeker weet is de fotograaf. Voor de rest kan je zelfs onder een foto van de Kilimanjaro nog wel zetten dat het in Luxemburg is. Niet dat iemand dat gelooft natuurlijk :7

Groetz,
Dennis
 
Moet je niet zeggen, ik kan je een foto geven van de rijstvelden bij de Ebro-delta hier in Spanje en vertellen dat het een rijst-plantage in Indonesië is. Geen mens die het verschil ziet :)

Raymond
 
Bedankt voor de reacties, ik zoek zo'n duidelijke heuvelkam met voetpad ergens in de buurt van Nederland, het hoeft niet perse deze te zijn, maar ik vond dit wel mooi. Dus als iemand nog een plekje weet, graag en met url.
 
Aangezien niemand anders het heeft gedaan heb ik het maar geprobeerd (in mijn beste frans) ben benieuwd of ze er wat van kunnen maken en of ik reactie krijg.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan