Beste buitensporters/natuurliefhebbers,

Hulp gevraagd, is er iemand op deze pagina die een resencie kan geven over Voshaar Outdoor en dan het liefst over de opleiding voor Hike & survival instructeur?

Ik lees aardig wat goede referenties, echter heb ik ook wat negatieve verhalen gehoord. Is er iemand of kennen jullie iemand die de opleiding heeft gevolgd? Zo ja , wat zijn de ervaringen? Ik twijfel namelijk en wil graag een goede fundering leggen als buitensport instructeur ?!
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Leuke beroepskeuze! Ik zou je dolgraag helpen maar ik ken het niet. Sowieso vermoed ik dat hier weinig mensen zijn met een opleiding tot buitensportinstructeur, laat staan van deze opleiding.

Marla
 
Het enige waar ik een buitensport opleiding heb gedaan is op het CIOS in Goes. Goede bekwame docenten (ex militairen) waar ik veel van geleerd heb.

Maar goed dat is niet echt een antwoord op jou vraag.

Verstuurd vanaf mijn HUAWEI NXT-L29 met Tapatalk
 
https://www.hiking-site.nl/prikbord/index.php?threads/buitensport-opleidingen.557/
(Even iets van de derde of vierde reactie bekijken.)

Keuze te over, als ze nog allemaal bestaan. Zoals in dat topic al wordt aangegeven is omgaan met groepen erg belangrijk. Op de gehele CIOS-opleiding komt daar ook een hoop achtergrondkennis bij kijken, geen idee hoe dat bij De Voshaar is. Maar dat valt wel uit te vogelen aan de hand van het cursusprogramma.

Hike & Survival is slechts een klein deel van de buitensport. Vraag je wezenlijk af wat je kunt bijdragen in dat segment en of een bredere opleiding nuttig zou kunnen zijn. Ook: wat wil je met de opgedane kennis gaan doen.
 
Ik ben toevallig begin dit jaar bij Voshaar geweest kijken met een open dag en een kennis van mij die daar de opleiding volgt. Ik had zeker het idee dat het betrokken en bevlogen mensen waren die erg serieus met hun opleiding bezig waren. Ik heb natuurlijk maar een eerste indruk kunnen krijgen maar die was in ieder geval positief.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan