welke rugzak


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
S

scorpion

Guest
yow,
ik heb nu 3 rugzakken die ik wel wil hebben maar kan niet kiezen deze zijn : lowe alpine :cerro torro
haglofs : skarja x / alaska
haglofs : sec 75

kan iemand die een van deze rugzakken heeft mij zeggen welke ik hiervan moet kiezen en waarom ze moeten stevig genoeg zijn voor een hike in duitsland van een week en ze moeten ook een heel goed draagcomfort hebben
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hiermee kunnen we je denk ik heel moeilijk helpen....
Je moet die rugzakken zelf alle drie passen en zelf beslissen welke het beste aanvoelt. Doe dit door er in de winkel wat gewicht in te leggen.
Indien je hierin geen verschil merkt, ga voor de grootste, daar heb je achteraf dan het meeste plezier mee.


Greetz,
Bert

If you try to eradicate nature, in time she will silently rise up and confound your foolish arrogance
 
The Miniman

Cerro torre lowe alpine!!

Heeft zich in t verleden goed bewezen, andere ??

mzzl. en passen!!
 
Voor een weekje duitsland en meer zijn ze allemaal goed genoeg. Mijn eigen Lowe (alpymayo) is nu reeds 14 jaar oud. Hij is boven de poolcirkel geweest en op bijna alle werelddelen. Hij is nog steeds perfect (alleen de heupband begint te verslijten, lees te slippen op de gesp).

Kies die rugzak die je het lekkerste zit! Kwa materiaal en duurzaamhied zullen ze elkaar niet veel ontlopen (kwa prijs ook niet verwacht ik). Van al die rugzakken zul je bij net gebruik jaren plezier hebben. Denk als ik alle vakanties achter elkaar leg, dat ik die van mij toch al zeker 2 jaar op mijn rug draag.:+ :)
 
Hoi,

Mocht je geen keuze kunnen maken tussen die drie rugzakken, kijk dan nog eens naar de Macpac-zakken. Ik heb zelf een Esprit (60-65l) en mijn vriend een Glissade (70-75l). Deze rugzakken bevallen ons erg goed; draagcomfort is prima, stevige stof en ritsen, makkelijk in en uit te pakken et cetera.

gr. Marike
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan