welke suunto


Status
Niet open voor verdere reacties.
vraag

is er ook een suunto klok die bij luchtdruk daaling een hoorbaar alarm geeft zo ja welke

en kan iemand zijn haar ervaringen vertellen met suunto klokjes

groeten Rob
 
Hoi Rob,

Wat jij zoekt is een Suunto met een zogenaamd 'storm-alarm'. Deze zit in elk geval val op wristops uit de X6-serie en ook op die nieuwe X9. Kijk anders even op http://www.robijns.nl/prod-info/suunto_vergelijking.php , daar kun je ze gemakkelijk vergelijken.

Mijn ervaringen met de Suuntos zijn overigens over het algemeen zeer positief. Bij de Observer met titanium kast was het alarm zeer slecht hoorbaar, maar verder kan ik zo geen negatieve dingen verzinnen. Sommigen vinden de grootte een nadeel, maar dat heeft ook wel weer wat vind ik zelf.

Kijk ook even op http://www.hiking-site.nl/materialen_ervaringen_horloges.php. Daar staan 28 ervaringen met Suunto-wristops.

Grtx,

Raymond
- zelf de laatste tijd erg veel aan het testen met de X9: erg indrukwekkend ding, maar ook wel prijzig.
 
Raymond

Die Suunto X9 waarmee je bezig bent, kan je hiervan wat feedback geven, wat zijn je bevindingen? De moeite waard of te veel gadget?
Wat is de autonomie wanneer de GPS opstaat (als ik me niet vergis moet die (constant?) blijven opstaan om de route te kunnen volgen) en is de zender krachtig genoeg om signalen door te seinen (onder bomen, tijdens mist, sneeuw, etc)?
Wat is de autonomie indien de GPS afstaat?
Is het makkelijk hanteerbaar of moet je best de instructies meenemen?
Is het display voldoende groot (op foto lijkt het nogal klein) en is dit dan geen belemmering om de aanduidingen te lezen?

Bedankt alvast voor je antwoord
groeten

Ben
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan