welke tent 4 personen (2 volwassenen en 2 kids)


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Wellicht is hierover al eerder gesproken op het forum, maar ik ben nog niet zo handig met de zoekfunctie.

Wij gaan met zijn vieren op fietsvakantie. Ons gezin bestaat uit 2 volwassenen en een dochter van 4 en een zoon van 1,5. Het liefst zou ik een tent hebben met 2 slaapgedeeltes en niet te zwaar. Daarnaast moeten we natuurlijk op de kleintjes letten dus een tent van 700 euro is boven het budget. Wie heeft er tips?
 
Al deze site eens bekeken: http://fietsenmetkinderen.info/index.php?option=com_content&task=view&id=8&Itemid=13

Zeer informatief voor jullie doel. Er staat één tent niet tussen die ik jullie niet wil onthouden, een vis-a-vis tent van 5,5 kg van het betaalbare merk Nordisk, de Lagerlof: http://nordiskcompany.net.dynamicweb.dk/Default.aspx?ID=18&ProductID=PROD241

Er is daarvan ook nog een nog goekopere versie, maar die is weer iets zwaarder door het PU gecoate doek: http://nordiskcompany.net.dynamicweb.dk/Default.aspx?ID=18&ProductID=PROD258

Wij zelf gebruiken een oud PU vis-a-vis model van Nordisk,was heel goedkoop in aanschaf (dus prima om te proberen) en dito kwaliteit (glasfiber stokken, PE grondzeil van de slaaptenten...). Maar ik vind die siliconen Lagerlof best wel interessant ter vervanging als onze el cheapo tent er mee gestopt is.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust!
 
Bedankt voor je reactie. Die tent van Nordisk ziet er idd mooi uit en de prijs is ook nog redelijk te noemen. Al is het wel weer een hele uitgave. We hebben echter besloten om dit eerste jaar maar met 2 tentjes te reizen. We hebben nog 1 liggen en kunnen een ander lichtgewicht tentje lenen. Ieder van ons zal met een kind in een tent slapen. Eens zien hoe het allemaal gaat en wie weet volgend jaar een nieuwe tent.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan