Wereldreis


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Maurits

Guest
Hallo,

Ik ben van plan om een wereldreis te gaan maken. Ik wil alleen het begin plannen en me vooral laten leiden door wat ik onderweg tegenkom en hoor. De reis gaat ongeveer 3 jaar duren en ik wil me dmv trekking per benenwagen fiets, motor, auto en trein voortbewegen. Ik ben momenteel 24 en wil deze reis rond mijn 28, 30 gaan ondernemen.
Graag zou ik van andere back-packers en avonturiers informatie ontvangen mbt aantrekkelijke bestemmingen. Ook ben ik op zoek naar bruikbare info wat betreft reizen per motor (dirt bike)omdat ik dit nog niet eerder heb gedaan. (aankoop, onderhoud, waar op letten)
Zijn er goede verzekeringen die aan te raden zijn.

Ik ben zelf een actief buitensporter met veel materiaalkennis (4 jaar als bijbaan in een buitensportzaak gewerkt).
Ik ben in twee maanden Nieuw Zeeland rondgetrokken en ik ben in 9 maanden de oostelijke helft van Australie rond gegaan. Tevens heb ik de nodige trekkings in Europa en eerdergenoemde landen ondernomen.

Als er dus mensen zijn die info willen verstrekken of ontvangen dan kan dit op het volgende mailadres: maurits23@hotmail.com
Graag onder de titel :hikingsite (reactie).
:D
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan