wie kent een goede schoenenwinkel


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
D

dieders

Guest
ha,

weet iemand een goede (berg)schoenenwinkel liefst in de randstad?

Ik zoek een winkel met een grote collectie omdat ik vrij smalle voeten heb, (en een grote maat) en stevige schoenen zoek (c-type)
ben bij bever, carl denig en demmenie geweest maar die hebben niet zoveel voor smalle voeten (blijkbaar heeft het meerendeel van de mensen in nederland dikke pootjes. :).

ik weet dat ooit eens een advertentie heb gelezen van een winkel in branant die zich speciaal op schoenen richtte maar kan hem nergens vinden.

iemand enig idee?

heeft bijv. die winkel in woerden een grote collectie dan bever?

alvast mijn dank.

Diederik
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

>ik weet dat ooit eens een advertentie heb gelezen van een
>winkel in branant die zich speciaal op schoenen richtte maar
>kan hem nergens vinden.
>
>iemand enig idee?
De winkel in Brabant die je bedoelt is waarschijnlijk
http://www.theworldofwalking.nl/

Ik ben er zelf nog nooit geweest en ken het alleen van de reclame op"
"omroep brabant"

Martijn...
http://www.vdcruijsen.nl
 
hoi, ik heb zelf hele smalle voeten en loop op trango trek micro van la sportiva.goeie b/c schoen......bij slee-buitensport.
 
Hoi,

Je kan nog kijken bij Crew Adventure store, zitten in Rotterdam, Delft en ik geloof ook in Leiden. Daar heb ik m'n eerste schoenen gekocht.
Als je niet te veel advies nodig hebt: bij Dump 2000 in Rotterdam, winkelcentrum Alexandrium hebben ze veel schoenen, maar geen mensen die er verstand van hebben...

Groetz,
Dennis
 
The World of Walking is wat mij betrefd meer een winkel die kleding van "outdoor" merken verkoopt en daarbij nog wat extra's hebben zoals wandelschoenen, dan een winkel waar ze verstand hebben van (berg)wandelen. De keus in C-schoenen is er heel beperkt, bij B houdt het wel zo'n beetje op.

In de randstad zou je ook nog kunnen gaan kijken bij de Zwerfkei in Woerden. Die hebben een vrij uitgebreide collectie wandelschoenen.

Succes met zoeken.

Groet JW
 
Je zou ook kathmandu in utrecht (a/d oude gracht) kunnen proberen, ze hebben daar ook een podoloog (of zoiets) rondlopen. Behoorlijke collectie en ook verstand van zaken.
Zwerfkei in woerden is al genoemd, ook veel keus en kennis.
De crew adv store zou ik afraden, naar mijn mening te beperkte keuze en kennis aanwezig (tenminste enige tijd geleden was dat zo).

Je zou de site van de zwerkei eens kunnen raadplegen, daar staat een aardig overzicht van wat ze hebben, en even bellen kan natuurlijk ook.
 
De Zwerfkei in Woerden heeft idd een uitgebreide collectie en een goede mogelijkheid de schoenen uit te testen. Heb er in het verleden menig uurtjes doorgebracht om de juiste schoen te vinden.

suc6 Nanda
 
Voor bergschoenen kan je terrecht bij HAWA sport in Gouda het adres is Lekkenburg 2 (zitten boven de videotheek)

Groeten
Paul
 
Hee Dieders en Amadee,

Die Trango Treks van LaSportiva heb ik ook. Ik heb erg smalle voeten en die trango's zitten als gegoten. Zeker een aanrader voor smalle voeten.

Groet Eins
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan