Wie o Wie? (5 oktober)


Status
Niet open voor verdere reacties.
Mensen!

ik kreeg net de mail van Martijn&Irna, er staan nogal wat mensen op de lijst. Is er toevallig iemand die ergens in het midden of Noorden van het land woont, en die op weg naar Wanroij (eventueel met een kleine omweg) door Ede kan komen?

Zo ja, zou ik graag meerijden.
Groeten, en tot ziens op de 5e!


"Not all those who wander are lost!" -J.R.R Tolkien-
 
Mocht die route toevallig ook langs Oosterbeek (naast Arnhem) komen, dan is er hier nog een kandidaat voor een lift (toch een goed idee dat liftgedeelte...:))

Maarten
 
Maarten,

net zo makkelijk als jij dan vrijdagavond je slaapmatje alvast bij ons in de tuin knikkert. Je mag niet meer binnen na de vorige keer! }>

Als iemand ons mee kan nemen hoeft die niet om te rijden, dat scheelt die persoon met wie we heel misschien eventueel als de omstandigheden dit toelaten zouden kunnen meerijden (och, wat een onzekerheid) weer een stuk omrijden. T was maar een idee. En als we met de trein gaan, kunnen we nog even langs de Gall&Gall voor een kadootje 's morgens :9

Zie jou!
Pietert

"Not all those who wander are lost!" -J.R.R Tolkien-
 
Allemaal prima,

wat was er die vorige keer dan, ik viel voor de tv in slaap, raar he, om 5 uur 's nachts? :)

Overigens, werd iedereen niet vrijdag verwacht, spelbreker? Ik kan wel hoor, op vrijdag (alshet idd klopt wat ik denk...)

Weetjewat Pieter, eerst eens kijken of iemand ons zowiezo wel mee wil nemen ;-)

Maarten
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan