Wildkamperen tussen wolven

Hoi allemaal,

Ik ben een groot fan van alle dieren die de natuur te bieden heeft. En met name van wolven. Ik ben dan ook naar verschillende geweest op zoek naar de mooiste dieren.

Ik en drie vrienden willen kamperen in Noorwegen. Maar we willen het liefst wel de mooiste dieren die Noorwegen te bieden heeft te aanschouwen.

Weet iemand een plek waar voornamelijk wolven en/of lynxen voorkomen?
Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Baduiex
 
Laatst bewerkt:
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

De wolven zitten in het zuidoosten van Noorwegen tegen de Zweedse grens aan. Femundsmarka lijkt de beste plek. Afgezien daarvan acht ik de kans dat je een van die 68 Noorse wolven daar gaat zien in de uitgebreide bossen nagenoeg 0.
 
In België heeft juist een wolvin geworpen ;-) In mijn buurt zijn ook al verschillende wolven gespot de laatste weken. Vind het wel leuk, maar nu niet dat ik er naar op zoek wil gaan (al ben ik nog steeds verwonderd en blij als ik wild tegen kom)
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan