Winkels een score geven


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Bonjour,

Je hebt waarschijnlijk al gezien dat je sinds kort de op deze site genoemde buitensportzaken en reisboekhandels van een score kunt voorzien. Ook kun je je mening/ervaringen doormailen via een eenvoudig bereikbaar formulier (link staat bij elke shop).

Enerzijds in de hoop dat er over enkele maanden voldoende inzendingen zijn om zo een voorzichtige top 5 (of 10) te kunnen geven van buitensportzaken en reisboekhandels in zowel Nederland als België en anderzijds om winkels op die manier duidelijk te maken waar ze goed in zijn of waar ze juist iets zouden kunnen verbeteren.

Kijk dus eens in de lijsten met winkels (www.hiking-site.nl/winkels.php) en geef ook jouw score/ervaringen door!

Raymond
 
Hey Raymond,

Is het toevallig ook mogelijk om de site's van de winkels te beoordelen? Net namelijk ff op die van Slee gekeken en die is nou niet heel erg up to date en volledig...

groetjes,

Timo
 
Timo,

Heb ik aan zitten denken, maar veel winkels hebben geen site en is het dus ook niet handig die standaard op te nemen in de beoordeling.

Winkels die wel een site hebben kun je v.w.b. service dus een extraatje geven, maar als die site juist weer heel slechts is, dan juist minder qua service.

Althans, ik zie een site van een winkel vaak toch als een extra service richting (potentiële) klanten. Dat sommige winkels dat geheel anders zien is natuurlijk weer een heel ander verhaal ;)

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan