wintertentje, msr fury misschien ??


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal,

Samen met een vriend van mij zijn we begonnen met naast het zomer camperen en klimmen nu ook lekker in de winter er opuit te trekken (alleen camperen).

Vorig jaar zijn we al eens weg geweest, helaas hadden wij een tentje wat niet sneeuw bestendig was met alle gevolgen van dien. (20 cm sneuwval in 1 nacht)

Waar ik nu naar opzoek ben is een leuk tentje waar we met z'n 2e + rugzakken in kunnen, en dat ons zonder in te storten de komende wintertochtjes door krijgt.
Het liefst ook me een luifeltje om te kunnen koken maar dat hoeft niet perse.

Ik had al even gekeken naar een msr fury, dit leek me wel een leuke tent maar ik vraag me af of die niet wat klein is.
 
Geen antwoord op je vraag maar wilde toch even replyen want ik ben even nieuwsgierig naar de situatie. Ben namelijk van plan ook een tent te kopen en was van plan een drie seizoenen tent te kopen. Uit jullie verhaal blijkt dat je toch wel een 4 seizoens nodig hebt. Waar waren jullie toen aan het kamperen?

Groetjes,

Roel
 
Op dat moment zaten wij toch maar gewoon in de ardenne, maar we wisten dat er zware sneuwval was voorspeld en dat was net ook de rede dat we juist toen gingen...

Dus als je die sneeuwval buitenbeschouwing laat, 20cm sneeuw is krap berekend en temp was -10 zou een 3 sezoens tent ook moeten kunnen voldoen.
Tenslotte de andere nachten zonder echte sneeuwval waren we prima door gekomen.

Maar wij gaan echt voor sneeuw dus dat is dat helaas niet genoeg (helaas ivm studentebudget)
 
Hoi,

Er zijn tientallen verschillende modellen en merken waar je uit kan kiezen voor winterkamperen. Ik denk dat je voor jezelf eerst duidelijk moet krijgen welke aspecten voor je belangrijk zijn (ruimte voor 2p. en een luifeltje zoals je al aangeeft), en hoeveel je ervoor wilt uitgeven.

Als importeur van Marabut (expeditie) tenten wil ik je toch ook graag op de wintertenten in het Marabut assortiment wijzen. (zonder hier te commercieel over te komen).

Op 16-17 december organiseer ik een Marabut Tentenshow in het Brabantse Alphen, met een hike door de Chaamse bossen. Als je geinteresseerd bent kan ik je het programma van het weekend toesturen.
Dit geld ook voor andere geinteresseerden om de Marabut tenten te zien/testen.

zie ook post Marabut Hiking-site Event op het prikbord "Rond het kampvuur"

Succes met je zoektocht!
russian_nomad
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan