XpEditionClub Challenge


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Ik kreeg vandaag dit binnen:
[EM]In de komende weken kunnen sportieve en avontuurlijke kandidaten zich opgeven voor de opnames deze zomer in de Nederlandse Antillen voor de XpEditionClub Challenge, een spannend item in XpEdition Paradise TV Magazine dat zal worden uitgezonden op 1 van de commerciele zenders. In dit toeristisch sportieve programma zullen de kandidaten zich ook kunnen bekwamen en met elkaar wedijveren met kano zeevaren, duiken, roeien, zeilen, zwemmen, windsurfen, kitesurfen, wakeboarden, in o.a. Aruba, Bonaire, Curacao, St.Maarten, Saba en Statia alsook dicherbij huis in Egypte en Malta.

Alle details vind u op www.xpeditionclub.com en ik nodig ook uw leden en relaties van harte uit dit te overwegen. Mochten er kandidaten via uw contacten geselecteerd worden betekent dat eveneens dat uw organisatie in het programma kostenloos redactionele aandacht zal krijgen. Mogelijk kunt u ook op uw site hier een kort (nieuws) bericht aan besteden en/of als link toevoegen.[/EM]

Bij deze dus...

Raymond
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan