yes de eerste


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Je bent de eerste die het post, maar toen jij 's middags nog dacht aan oliebollen kopen of bakken was het hier al oud-en-nieuw geweest;-)

Een sportief 2002 toegewenst aan iedereen.

Dennis

P.S. Heb oudjaarsavond gebarbecued, tis nu 31 graden....
 
Boycot.

Ik vind dat we Dennis moeten boycotten tot hij weer terug is in het o zo mooie KOUDE Nederland... Pfff, 31 graden, bar-b-q... :-(

De beste wensen (ook Dennis ;-) )

Duncan.
 
RE: Boycot.

Hallo Iedereen.

Laat Dennis lekker mee gaan winter kamperen.
Mag hij sneeuwkettingen op zijn fiets monteren.

Iedereen de beste wensen voor 2002.

C.M.
Peter.
 
mis je eigenlijk niet die warme-gezellige-huislijke-buiten is het koud en wij zitten hier knus binnen-kerstsfeer??
Heb me al altijd afgevraagd hoe het is om kerst en nieuw te vieren als het zo warm is.

Een zaaaaaaaaaaaaaaaalig 2002 voor iedereen

Bert

If you try to eradicate nature, in time she will silently rise up and confound your foolish arrogance
 
Voor de mensen die er aan twijfelden: hier in Spanje was het bere-koud voor Spaanse begrippen. Tijdens Kerst heb ik m;n familie meegenomen naar de sneeuw (-9 graden overdag, -21 diep in de nacht).

Oud en nieuw hebben we (Yolanda en ik) doorgebracht in La Cerdanya, een streek in de Pyreneeën vlakbij Andorra. Daar meteen het nieuwe MET5 jack van TNF geprobeerd. Leuk voor de gemiddelde wintersporter die geen kou wil lijden in de skilift, maar wellicht een tikkie teveel van het goede voor de andere buitensporters.

Grtx,

Raymond
 
Yep, dat mis je. Het is hier gewoon zomervakantie dus de meeste mensen liggen op het strand. Ze zijn hier wel behoorlijk kerstgek met kerstbomen en arresledes in de tuin en zo. Sommige spuiten zelfs hun gras wit zodat het op sneeuw lijkt.
Met oud-en-nieuw doet men hier niks, de meeste mensen gaan al voor middernacht naar bed. Vuurwerk is uit den boze vanwege het brandgevaar. Dit jaar was er een nat voorjaar en mocht er op bescheiden schaal door de gemeentes zelf vuurwerk worden afgestoken (dus niet door particulieren zoals bij ons).
Ik zat bij de ouders van een studievriend van me, en dat zijn ex-Nederlanders dus had ik zowaar oliebollen en champagne, maar ik zou het niet ieder jaar zo willen hebben.

Ennuh, voor de winterliefhebbers: het was hier op 4 januari een fijne 39 graden in de schaduw, windstil. Nee, dan zit je lekker op je fiets met al die heuveltjes :-(
Houden jullie wel wat sneeuw voor me over??
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan