zonnebril


Status
Niet open voor verdere reacties.
:(
zo voel ik me nu dus.
Heb ik eindelijk eens zo'n julbo bril aangeschaft met zo'n inzetbrilletje. Eerst mijn oude glazen laten overzetten,maar omdat mijn nieuwe glazen toch nogal wat sterker zijn beviel dat niet vooral in de auto had ik een wazig blikveld. Dus naar de opticien voor betere glazen. Dat is samen bijna twee zonnebrillen. Glazen komen worden ering gezet en nu past mijn clipje niet meer. Men denkt dat het inzet stukje te heet is geworden. De opticien probeert het wel te corrigeren middels een ander inzet brilletje,maar ja de tijd tikt verder. Gaat de zon eindelijk eens schijnen heb ik geen blitse zonnebril.

Ali
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


hey hoi
Het schijnt toch wel moeilijk te zijn met die brillen, ik heb een adidas bril en wilde ook z'n inzetbrilletje hebben. Ik gebruikte eerst altijd lenzen maar heb een bacterie in me oog gehad en zie voorlopig niks meer met dat oog en heb advies gekregen om geen lenzen meer te dragen.
Ik had bij de bever een inzet stukje gekocht en daarmee naar een opticien geweest. Maar die kon er niks mee, ze hadden me een voorbeeld dingentje verkocht, terug naar de bever en geld terug gekregen en bij de opticien een andere besteld. Maar dat gaat 3 weken duren. Nu maar hopen dat dat in 1 x goed gaat. Afwachten dus.
Suc6 ermee.
Groeten Chris
 
Ja dat is nog wel iets anders, ik heb wel lenzen geprobeerd,maar vanwege en cilinder gaat dat niet goed. Gaat het wel goed komen met je oog. Lijkt me toch erg naar.Ik ben al heel lang goede klant bij deze opicien, iedereen heft of een bril of lenzen dus met vijf personen wil dat wel lukken. Heb er dus ook vertrouwen in, vind het alleen vervelend nu het bijv zondag net mooi weer is en ik een buitendag heb. dan maar petje op.

jij sterkte met je oog.

Ali
 
Hoi
Ik heb 13 jaar lenzen gedragen en bijna nooit last mee gehad. Ik werkte bij de landmacht en op oefening had ik niet altijd de schoonste handen en toch ging dat wel goed en op vakantie in Australie gaat het wel verkeerd en niet eens tijdens een wandeltocht of zo maar gewoon in de auto. Even snel de lens uit me oog halen en weer terug zetten. Gelukkig was het de laaste week, eigenlijk de 1 na laaste dag van de vakantie maar ik moest een week in het ziekenhuis blijven. Erg vervelend als je op het punt staat om weer naar huis te gaan. Als het goed is ga ik straks (over een paar maanden) weer wat zien met dat oog, eventueel met een hoornvlies transplantatie operatie. Afwachten dus.
Dus gelijk maar een goeie raad van mij aan iedereen: ALTIJD GOED JE HANDEN WASSEN ALS JE JE LENZEN UIT OF IN DOET!!!!!!!!!!
Met een petje op tegen de zon gaat het ook goed doe ik ook, en ik heb nog z'n raar en vervelend zonnenbril ding wat je op je gewone bril kan zetten. Ziet er niet uit maar het werkt wel.
groeten Chris
 
:9
Hoera, ik werd gisteren gebeld, ze hadden het geregeld. Vandaag ben ik eerst wezen wandelen, zou toch niet zonnig worden, (ja ja) en daarna mijn julbp opgehaald. heerlijk een goede bril die ook de zijkanten bedekt en ook nog scherp kunnen zien. Petje werkte wel,maar helpt niet tegen zonnebrand.

Ik zal jouw berichtje even bij mijn beide zoons onder de aandacht brengen, zij dragen beiden lenzen en zijn soms erg gemakzuchtig daarmee.
Denk maar aan het zoeken naar de lens tijdens de lichtjes hike.

Nogmaals sterkte en laat nog eens weten hoe het afgelopen is met je oog.

Ali
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan