zonnebril


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ben al heel lang op zoek naar een goede zonnebril, voor zowel wandelen, mountainbiken, moet functioneel en sterk zijn.Mijn probleem is: ben brildragend geen lenzen, dus heel beperkt in keuze.Wie heeft ervaring hiermee en een goed advies voor mij.
harrie.
 
He Harrie,

Net vorige week een noodkreet geuit. Net als jij ben ik brildragend, en zal dat ook altijd blijven. laseren en andere enge dingen blijken voor mij geen optie. Ben gister nog bij de oogarts geweest. Ik heb een julbo gekocht waar je zo'n inzet brilletje in kan doen. Met de oranje glazen niet flatteus, maar met de donkere glazen erg goed. Het ging even mis met het inzet brilletje, blijkbaar te heet geweest bij het inzetten van de glaasjes, maar dat is netjes opgelost door mijn opticien. Was overigens nog wel prijzig, want de bril zelf rond 100 euri en dan nog mijn fijne glaasjes ook ieder 100 euro. Het leesgedeelte heb ik er wel uitgelaten.
Ik weet dat dergelijk modellen er ook zijn van adidas,maar ik las recentelijk dat je niet te hoge sterkte moet zitten omdat een en ander dan wel krap komt te zitten.

Succes met je zoektocht.

Ali
 
Ik heb zo'n bril van Adidas (The Shield S).

Bevalt perfect, behalve dat nu (na 2 jaar gebruik) één van de twee lenzen er bijna uitvalt (lijmverbinding laat los). Maar ik heb gebeld met de importeur en die zegt dat ze dat in Oostenrijk kunnen fixen. Dus na m'n vakantie stuur ik 'm op (anders heb ik tijdens m'n vakantie geen zonnebril denk ik).

Die clip-in bevalt verder uitstekend. Je ziet het nauwelijks en je merkt er ook weinig van.

Kosten: bril 119 euro, inzet 65 euro. best duur dus. Ik heb gelukkig een eenvoudige oogafwijking (-1,5 ofzo), dus het was geen probleem. Een vriend van me heeft dezelfde sterkte maar een enorme cylinder in z'n glas, dat kon ook (hij heeft nl. dezelfde bril).

Adidas heeft meerdere monturen waar de clip-ins inpassen, maar helaas zijn ze niet goedkoop. Je krijgt er echter wel een super-bril voor terug.

Al met al ben ik zeer tevreden.

Groeten,
Joris
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan