Zwerfkei opent Eider shop


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Zwerfkei heeft 19 november een Eider shop opgenomen binnen het pand waarin bijna het volledige Eider assortiment wordt aangeboden.

Op 22 november zullen ze tevens een Haglofs-shop openen waarin het assortiment van Haglofs ruim aanwezig zal zijn.

Goeie ontwikkeling, die shop-in-shop concepten? Op die manier kun je snel zien wat zoal in het assortiment zit van een bepaald merk. Maar de vraag is of kleinere winkels dat wel aankunnen, want ik neem aan dat je een behoorlijk aantal producten moet afnemen voordat je als winkel een shop-in-shop kunt openen.

Letten bezoekers van winkels daar eigenlijk wel op? Ik bedoel: zien veel bezoekers van winkels het niet gewoon als een TNF-hoekje en een Eider-hoekje in plaats van een 'shop-in-shop'??

reacties??

Raymond
 
Wat maakt het een shop-in-shop dan? Hebben ze een eigen kassa? Zo niet, dan is het toch gewoon een Eider hoekje?
Trouwens, ik wil helemaal geen merkenhoekjes, ik wil productenhoekjes (branderhoekje, jassenhoekje, slaapzakkenhoekje)! Ik ben namelijk nooit op zoek naar iets van TNF ongeacht wat, ik ben meestal op zoek naar een jas (b.v.) dat aan bepaalde eisen voldoet ongeacht welk merk..
Merkenshops zijn leuk als je precies weet wat je wil omdat je daar bv. al ervaring mee hebt. Maar dat koop ik dan liever bij een internetshop, da's goedkoper.

Groetz,
Dennis

- Heeft in San Francisco al eens in een errug grote Patagonia shop rondgedwaald -
 
Mee eens, in Den Haag bij the globe hanteren ze ook het shop in shop concept, en ik vind het redelijk onpraktisch dat je daar voor een GTX jack de hele winkel doordwaalt, van shopje naar shopje. Items bij elkaar okee, merken rangschikken is geen goed idee. (vind ik)
Het geeft een beetje een op pad beurs idee: Al die verschillende standjes en hoekjes, die het je alleen maar moeilijker maken om een keuze te maken (Ik ben in de globe wel eens raar aangekeken toen ik bij elk shopje een jas mee nam, om vervolgens ergens midden in de winkel bij het North face shop in shopje m'n uiteindelijke keuze te maken :) Het werd overigens een Mammut jas, en alle jassen die ik niet heb gekocht heb ik natuurlijk netjes teruggehangen ;) )

Pieter
"Not all those who wander are lost" -J.R.R. Tolkien
 
Heej,

Ik ga met Dennis mee. Shop-in-shop klinkt leuk. Ook ik ben weleens in Den Haag geweest maar ik vind het principe ook niet echt prettig. Een hoek (mag ook een recht stuk zijn) met allemaal jassen, broeken, nou ja, noem maar op werkt mijns inziens veel beter: kijk maar naar Pieter, sleurt uit alle shops-in-shops een jas weg en hangt ze weer terug...

Duncan.
- paphoek?
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan