Club Hiking-site.nl
Hiking-site.nl SHOP

Club Hiking-site.nl

Komende events:
Bekijk de aankondigingen op het prikbord van Club Hiking-site.nl.

Hiking-site.nl kent zijn eigen club: Club Hiking-site.nl, de club waar een groep enthousiaste buitensporters met elkaar verschillende soorten outdoor events in een vrijblijvende en relaxte sfeer organiseert. En niet een club in de normale zin van het woord met statuten, contributie, voorzitters en vergaderingen, maar gewoon een club van 'gelijk-gezinden', van buitensporters die er af en toe op uit willen met anderen zonder meteen vast te zitten aan verplichte opkomst of lidmaatschap. Club Hiking-site.nl staat dan ook open voor vaste bezoekers van Hiking-site.nl die zich hebben opgegevenals geïnteresseerde. En dat wil niet meer of minder zeggen dan dat je middels een emailtje hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt worden gehouden van de activiteiten.

Maar wat doet die Club Hiking-site.nl dan precies?
Dat is volledig afhankelijk van het enthousiasme en de inventiviteit van de mensen die zich hebben aangemeld als geïnteresseerde. Het varieert van een gezellig avondje dia's kijken over de beklimming van de Mont Blanc van de één en het bezoeken van een fabrikant van slaapzakken om meer te weten te komen over slaapcomfort in de wildernis tot het samen voor een weekendje op avontuur gaan in de Ardennen of de Pyreneeën of het samenkomen tijdens een avondje eten in een willekeurige stad in Nederland of België. Kortom: het kan van alles zijn dat door de mensen zelf wordt ingebracht. Neem eens een kijkje op het prikbord van de Club!

Heeft deze club dan geen doelstelling(en)?
Wellicht is de enige 'doelstelling' die de club heeft 'het vrijblijvend ontmoeten van andere actieve buitensporters om zo een netwerk van vrienden en kennissen met dezelfde interessen op te bouwen'. Maar als jij meer voelt voor het 'tonen van je eigen ervaringen middels een dia-avond in een lokaaltje op de hoek', dan mag dat ook. Het komt er in elk geval op neer dat je vrij bent om er in en er uit te stappen waneer je zelf wilt.

Maar wat is dan precies het voordeel om me op te geven als geïnteresseerde?
Mensen die zich opgeven als geïnteresseerde worden altijd op de hoogte gehouden van de activiteiten die er worden georganiseerd. Daarnaast zullen zij die regelmatig actief meedoen aan activiteiten of zelf activiteiten organiseren voordeel kunnen krijgen op momenten dat dat mogelijk is. Ook hebben de 'leden' van Club Hiking-site.nl de mogelijkheid om hun eigen online foto-albums aan te leggen door het uploaden van foto's naar de server van Hiking-site.nl.

Ok, en hoe geef ik me dan op?
Je opgeven als geïnteresseerde voor Club Hiking-site.nl is heel makkelijk. Registreer jezelf als gebruiker van het prikbord (mocht je dat nog niet gedaan hebben) én vul je 'profiel' zo volledig mogelijk in. Stuur vervolgens een mailtje (met je login-naam van het prikbord) naar club@hiking-site.nl. Vanaf dat moment ontvang je updates over komende activiteiten van de club.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-09-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]