Home » In de kijker

In de kijker

Elke maand opnieuw worden er enkele producten extra in het zonnetje gezet. Uiteraard niet zonder het eerst zelf uit te proberen, zodat er alleen producten worden beschreven die het ook daadwerkelijk verdienen om extra aandacht te krijgen. 'In de kijker' is overigens geen rubriek waarin de producten uitvoerig worden getest, enkel uitgeprobeerd. De beschrijvingen betreffen dan ook puur de specificaties van de producten en de voordelen daarvan. De uitgebreide materiaal-besprekingen en de (minder uitvoerige) materiaal-ervaringen zijn wel het resultaat van uitgebreider testen en gebruik en zijn in de regel dan ook kritisch(er) van aard.

Nigor Woodstar en Woodpecker houten kampeerstoelen

Nigor Woodstar en Woodpecker houten kampeerstoelen

Met de opkomst van glamping, het luxere kamperen, is Nigor direct begonnen met het introduceren van luxe houten kampeerstoelen. De Woodstar en Woodpecker zijn modellen die inmiddels enorm populair zijn onder kampeerders die de luxe van een fijne kampeerstoel zoeken.

Meer over Nigor Woodstar en Woodpecker houten kampeerstoelen

VAUDE Mark 3P 4-seizoenentent

VAUDE Mark 3P 4-seizoenentent

De Mark-serie trekkingtenten van VAUDE is dit jaar volledig herzien. Nog lichtere, maar tegelijkertijd sterkere materialen, die bovendien aan strenge milieu-eisen voldoen. De Mark-serie bestaat uit stevige tenten die inmiddels op alle continenten hebben gestaan en zowel voor grote als kleine avonturen kunnen worden ingezet.

Meer over VAUDE Mark 3P 4-seizoenentent

Fjällräven High Coast Trousers trekkingbroek

Fjällräven High Coast Trousers trekkingbroek

De Fjällräven High Coast Trousers is een goed ventilerende, lichtgewicht trekkingbroek voor de zomer. De broek is gemaakt van het windbestendige, sneldrogende G-1000 Lite materiaal en voorzien van de nodige zakken om kleine spullen gemakkelijk op te bergen voor onderweg.

Meer over Fjällräven High Coast Trousers trekkingbroek

Julbo AERO Segment zonnebril

Julbo AERO Segment zonnebril

De AERO Segment zonnebril van Julbo is een bril die je zowel dag als nacht kunt dragen. Deze bril met fotochromische REACTIV Performance lenzen van klasse 0 t/m 3 is namelijk zowel geschikt voor in de schemering als ook in de felle middagzon. Maar te allen tijden zal hij je ogen 100% beschermen. Of het nu tegen schadelijke UV-stralen, bijtende tegenwind of kleine vervelende vliegjes is.

Meer over Julbo AERO Segment zonnebril

Reacties op deze pagina: