Home » In de kijker » In de kijker 2024

In de kijker in 2024

Rubytec Robusta XL draagbare koffiemolen

Rubytec Robusta XL draagbare koffiemolen

Als je een paar dagen op pad gaat, is het fijn om elke ochtend bij je ontbijt een verse kop koffie te kunnen zetten. Dat is mogelijk met de Robusta XL van Rubytec, een compacte koffiemolen voor versgemalen koffie in de wildernis. Gemakkelijk in gebruik, met de maalgraad in te stellen naar smaak, is deze molen perfect voor je buitensportvakantie.

TravelSafe slaapzak liners (inlets)

TravelSafe slaapzak liners (inlets)

Wil je de levensduur van je slaapzak verhogen, dan is een slaapzak liner (ook wel sleepingbag inlets genoemd) onmisbaar. TravelSafe heeft een ruim aanbod van verschillende modellen en materiaalsoorten, zodat je de perfecte TravelSafe slaapzak inlet kunt kiezen voor jouw gebruiksomstandigheden.

Optimus Polaris Optifuel brander

Optimus Polaris Optifuel brander

Met de Optimus Polaris Optifuel brander hoef je aan het eind van een lange dag in de buitenlucht nooit zonder warme maaltijd te zitten. Deze hybride brander is namelijk niet alleen bijzonder robuust en betrouwbaar gemaakt, maar is bovendien geschikt voor een breed scala aan brandstoffen. Hierdoor kun je met de Optimus Polaris Optifuel gebruik maken van praktische gascartouches, maar als de omstandigheden daarom vragen gewoon je brandstoffles aansluiten en op vloeistof je maaltijd bij temperaturen ver onder het vriespunt snel en efficiënt warm maken.