Home » Over deze site » Gesteunde projecten

Steun van Hiking-site.nl

Regelmatig krijg ik verzoeken van organisaties en particulieren die vragen om (financiële) steun van Hiking-site.nl. Om meteen heel duidelijk te zijn: Hiking-site.nl (ik) kan géén financiële steun bieden in de vorm van sponsoring of donaties. Wél kan ik uiteraard een project steunen door er aandacht aan te besteden op de site door middel van een banner of bijvoorbeeld een advertentie/vermelding in de tweewekelijkse nieuwsbrief.

Daarnaast ben ik (uiteraard) ook niet te beroerd om sites te steunen in de vorm van gratis advies met betrekking tot het verbeteren van hun site om meer bezoekers te krijgen.

Wil je een verzoek voor dergelijk advies of promotionele steun indienen, hou dan in elk geval de volgende zaken voor ogen:

  • Hiking-site.nl steunt alleen middels advies en/of promotie/exposure. Niet met geld!
  • Hiking-site.nl steunt alleen projecten die te maken hebben met hiking/buitensport.
  • Hiking-site.nl steunt alleen projecten die géén (of zo min mogelijk) schade aan de natuur toe brengen.
  • Hiking-site.nl steunt alleen projecten die ook daadwerkelijk een prestatie leveren (expeditie, beklimming, lange voettocht, bescherming natuurgebied, etc.)
  • Hiking-site.nl steunt alleen projecten die daadwerkelijk goed zijn voorbereid en waarvoor een sponsorplan is opgesteld.
  • Hiking-site.nl zal eigen adverteerders NIET benaderen om externe projecten te steunen/sponsoren. Dit kun je zelf ook doen.
  • Hiking-site.nl verwacht altijd een (symbolische) tegenprestatie. Dit kan bijvoorbeeld een verslag zijn voor in het Schrijfblok, het plaatsen van een link naar Hiking-site.nl op de project-site maar ook bijvoorbeeld een foto van een Hiking-site.nl Summit-vlag in het wild.

Verzoeken om (promotionele) steun kunnen middels email worden ingediend

Stichting Vakantiekind

Stichting VakantieKind deed in het voorjaar van 2008 een oproep voor vrijwilligers om te helpen hun hike-week tot een succes te maken. Hiking-site.nl gaf geheel belangeloos alle kinderen die aan de hike-week deelnamen een Hiking-site.nl T-shirt en zorgde voor boekenleggers met uitleg over het gebruik van een kompas. De week vond plaats van 02 tm 08 augustus 2008, de groep was gestart in Zwolle en via Vilsteren, Hellendoorn, Heeten en Emst geëindigd in Vierhouten. Hierbij hebben ze grote delen gelopen en 1 groot stuk overbrucht middels openbaar vervoer. Op de tweede dag kwamen de boekenleggers goed van pas tijdens een kompastocht.

Andere gesteunde projecten

Projecten die eerder reeds (promotionele) steun of advies van Hiking-site.nl kregen:

Cyclelogic 4 Novib Baikalbelukha Expedition eXpeditie Lena WNF kalender 2005 WNF klimaatcampagne 2004 Dutch Peak Lenin Expedition 2005 4PEAKS eXpedition www.dhaulagiri2006.nl Hulp aan Afrika Rode Veters C-MEX | Expeditie naar de Aconcagua 6000km voor stichting Kika (kinderen kankervrij) Respect the Mountains Smiles for Moldova Mount Everest expeditie 2009 International Broad Peak Expedition 2009 www.alaska4kika.nl Strong 4 Life WishWalk 2013 War Child Kili Challenge