Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Boek Wildkamperen (Luc Gesell)

Wildkamperen (Luc Gesell) Het boek Wildkamperen van Luc Gesell is één grote inspiratiebron voor iedereen die er wel eens aan gedacht heeft om een rugzak te pakken en de wijde wereld in te trekken om gewoon eens lekker onder de sterren te slapen. Praktische tips worden continu afgewisseld met de meest uiteenlopende inspirerende verhalen en ervaringen van andere reislustigen.

Coleman Laramie 3 BlackOut tent

Coleman Laramie 3 BlackOut tent De Coleman Laramie 3 BlackOut tent is perfect voor kampeerders die net even wat langer willen uitslapen. De slaapcabine van deze 3-persoons tent is namelijk voorzien van een Coleman BlackOut Bedroom, dat ervoor zorgt dat er geen licht binnen komt en je dus net wat langer kunt uitslapen. Daarnaast is de tent voorzien van een royale vestibule met twee ingangen. Koken in de regen of het droog opbergen van de rugzakken en schoenen is dus geen enkel probleem.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.