Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Laken LakenJoy thermosfles (3x)

Laken LakenJoy thermosfles (3x) De LakenJoy is een bijzondere nieuwe thermosfles van het Spaanse merk Laken. Je kunt deze thermosfles van Laken in alle omstandigheden gebruiken, zowel om naar kantoor te gaan als voor andere buitensportactiviteiten als wandelen, kamperen of sporten. Een modern ontwerp en verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren en au-naturel.

Patizon Beanies (3x)

Beanie van Patizon (3x) Het Tsjechische merk Patizon maakt bijzonder goede slaapzakken vanuit de passie om buitengewone buitensportproducten op een zo verantwoordelijke manier te produceren. De slaapzakken houden je tijdens alle seizoenen warm, aangezien er verschillende modellen zijn, elk met een eigen specifiek temperatuurbereik.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.