Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Grangers pakket reinigingsmiddelen (3x)

Grangers pakket reinigingsmiddelen (3x) Grangers zorgt al jarenlang voor een milieuvriendelijk onderhoud van je buitensportuitrusting. Van dons tot hard-shell, van technisch ondergoed tot je schoenen of je tent: Grangers heeft voor alles een specifiek middel om je uitrusting te reinigen, te verzorgen of te herstellen. En dat alles op een milieuvriendelijke manier, want de producten van Grangers zijn niet voor niets bluesign® gecertificeerd en PFC-vrij.

Voedselpakket van XFood.nl (2x)

Voedselpakket van XFood.nl (2x) XFood.nl is een online shop, gespecialiseerd in eXpedition Food. Als wereldreiziger en avonturier weet de eigenaar van de shop als geen ander hoe belangrijk goede voeding tijdens een tocht is. Daarom heeft XFood.nl een ruime keus aan merken en producten, geschikt voor allerlei soorten tochten. Of het nu op de flanken van een 6000er is, ergens aan de rand van Antarctica, of gewoon in je tent op de prachtige Veluwe.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.