Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Op dit moment zijn er geen actieve Goodies-prijsvragen.

Coleman® BatteryGuard™ 600L Lantaarn

Coleman BatteryGuard™ 600L Lantaarn De Coleman® BatteryGuard™ 600L is ideaal voor zowel kampeertochten als activiteiten in en om je huis. De Coleman BatteryGuard™ 600L Lantaarn is voorzien van leds met een levensduur van 40.000 uur, in een volledig ronde behuizing. Dankzij deze ronde behuizing heb je een onbelemmerd en schaduwloos licht. De schakelaar is voorzien van de BatteryGuard™-functie, die beschermt tegen corrosie en ontlading, voor een langere levensduur van de batterij.

Set warmers van Häago (5x)

set warmers van Häago (5x) Er is weinig zo vervelend als koude vingers of koude tenen tijdens je avontuur in de buitenlucht. De warmers van Häago weten dat prima te voorkomen op een natuurlijke, snelle en milieuvriendelijke manier: zakje openen, even schudden en binnen enkele seconden voel je warmte. En dat vervolgens gedurende vele uren!

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.