Home » Buitensport stageplaatsen

Buitensport stageplaatsen

Ondanks dat werken in de buitensport steeds populairder lijkt te worden is het voor veel studenten toch nog moeilijk om een goede en leuke stageplaats te vinden. Vreemd genoeg blijkt het voor bedrijven even lastig om een geschikte kandidaat te vinden voor hun open stageplaatsen.

Daarom op deze pagina een overzicht van actuele stageplaatsen in de buitensport. Ben u als buitensport-bedrijf dus op zoek naar een stagiair, stuur dan vandaag nog een beschrijving van de stageplek op. Gewone vacatures staan in het overzicht van buitensport vacatures.

Goed om te weten: je kunt je abonneren op de RSS-feed van de stageplaatsen om altijd als eerste op de hoogte te zijn.

Op dit moment worden de volgende stageplaatsen aangeboden:

Deze rubriek is bedoeld voor buitensport-gerelateerde bedrijven en organisaties die stageplaatsen hebben voor studenten met een buitensport-opleiding. Importeurs, buitensportwinkels, reisorganisaties maar bijvoorbeeld ook fabrikanten en buitensportbladen kunnen hun stageplaatsen in deze rubriek plaatsen.

Om ook uw stageplaats(en) op deze site te plaatsen kunt u voor meer informatie contact opnemen met de webmaster van deze site middels webmaster@hiking-site.nl.