Home » Virtuele foto-exposities

Virtuele exposities

In deze rubriek tonen bekende en minder buitensport-fotografen een virtuele expositie op de site. Elke expositie zal minimaal een maand lang in de spot-lights staan en daarna als archief-expositie opvraagbaar zijn voor de mensen die ze alsnog willen bekijken.

Actuele expositie: Louis-Philippe Loncke

Eind november 2015 schreef de Belgische avonturier en ontdekkingsreiziger Louis-Philippe Loncke (38) geschiedenis door als eerste Death Valley zonder enige assistentie en niet gemotoriseerd over te steken. In deze expositie neemt hij je mee op die helse tocht.
Hier vind je de virtuele expositie van Louis-Philippe Loncke.

10 compositietips voor fotograferen op reis

Frank Muller (Arnhem, 1959) is professioneel fotograaf. Zijn belangrijkste werkterrein is journalistieke fotografie in de gezondheidszorg. Hij heeft gedurende de afgelopen jaren als "backpacker" vele landen bezocht in Europa, Azië, Noord- en Midden Amerika, en Noord Afrika. Hij verzorgt lezingen, workshops en cursussen fotografie. Uit zijn boek 'Fotograferen onderweg' geeft hij de bezoekers van Hiking-site.nl 10 compositietips met betrekking tot fotograferen onderweg.
Bekijk hier de 10 compositietips voor fotograferen op reis van Frank Muller

Zelf exposeren?

Wil jij ook graag een virtuele expositie houden op Hiking-site.nl, stuur dan een mailtje naar webmaster@hiking-site.nl. Je moet minimaal 15 en maximaal 24 foto's aan kunnen leveren van voldoende kwaliteit om andere buitensporters te vermaken, verrassen, maar vooral ook een blik te gunnen in jouw liefde voor buitensport en fotografie.

Eerder exposeerden: