Dit is de virtuele expositie van Louis-Philippe Loncke. Wil je meer weten over het foto-werk van Louis-Philippe, dan kun je zijn site (www.louis-philippe-loncke.com) bezoeken..

"De volgende fotos zijn een grip uit mijn collectie van mijn tweede avontuur: "The Great Sand Island". Mijn bedoeling was om van zuid naar noord door Fraser eiland te trekken. Fraser Island is gesitueerd aan de Oostkust ten noorden van Brisbane. Het eiland is 123 km lang. Ik heb in totaal meer dan 250 km afgelegd (kust en binnenland) in 9 dagen zonder enige voedseldropping of water bevoorrading (genoeg meren met water). De laatste 3 dagen waren onverwacht omdat ik een oude 4WD track wou volgen. Die was reeds 20 jaar gesloten en er bleef enkel jungle, reuze zandduinen en uitgedroogde meren over. De afstand in vogelvlucht was enkel 30 km en ik dacht dat het in 1 dag te lopen viel. Ik kon enkel mijn weg vinden toen ik in de hoge bomen klom..; Blijkbaar was ik de eerste die volledig door het midden van dat noordelijke deel heeft gelopen."

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 06-06-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }