foto

Routes en bestemmingen

Een overzicht van alle routes in Europa is niet mogelijk, evenmin een overzicht van alle bestemmingen binnen Europa. Daarom heb ik ervoor gekozen om een overzicht te maken van enkele routes die ik zelf heb gelopen in bijvoorbeeld de Belgische Ardennen, de Pyreneeën of hier in Catalonië.

Bestemmingen
In het overzicht van bestemmingen geef ik je enkele tips voor wat betreft leuke regio's in de verschillende landen van Europa om te gaan hiken. Ook vind je er informatie over de overnachtingsmogelijkheden (is wildkamperen nu wel of niet toegestaan?) en zijn er adressen te vinden van enkele buitensportwinkels en reisboekhandels mocht je die nodig hebben als er je er eenmaal bent.

Campings
Bezoekers kunnen er ook hun ervaringen delen met campings in de verschillende landen. Op die manier moet een klein, maar goed overzicht ontstaan van campings waar buitensporters welkom zijn.

Paalkampeerplaatsen
In Nederland zijn vooral de paalkampeerplaatsen erg populair onder wandelaars en hikers: legaal wildkamperen! Bekijk een overzicht van de meeste paalkampeerplaatsen in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }