Home » Over deze site

Over deze site

Hiking-site.nl is de opvolger van Raym's Hiking Site, mijn eerste site op het internet. Tijdens het bouwen van Raym's Hiking Site kwam ik er achter dat steeds meer mensen mijn site bezochten en ik ook op diverse plaatsen zeer positieve recensies over mijn site kon lezen.

Toen het aantal bezoekers dusdanig steeg dat er ook vragen kwamen over de mogelijkheid tot adverteren, heb ik besloten om de site opnieuw te gaan bouwen, maar het dan professioneler aan te pakken. Dus niet meer als account bij een provider, maar nu met een eigen domeinnaam en meer interactiviteit in de site.

Hiking-site.nl is bedoeld als een steeds verder uitgroeiende ontmoetingsplaats voor mensen met dezelfde hobby als ik: hiking. Hiking-site.nl is bedoeld voor de hiker die snel en overzichtelijk informatie wil over een willekeurig aspect van het avontuurlijk stappen in de buitenlucht. Bovendien wil ik met de site mensen de mogelijkheid bieden om te leren van elkaars ervaringen, elkaar te ontmoeten tijdens zelf georganiseerde evenementen en op die manier nieuwe vriendschappen te laten ontstaan tussen mensen van allerlei pluimage die de liefde voor buitensport gemeen hebben met elkaar.

Ondanks alle goede bedoelingen blijft Hiking-site.nl echter een persoonlijke ontdekkingstocht die het liefst niet al te veel kosten, maar des te meer plezier moet brengen aan de maker ervan. Mocht jij dus aanvullingen, opmerkingen of andere reacties willen geven, mail me dan nu meteen!

Raymond Koome
Mataró (Barcelona)/ Spanje