Home » Over deze site » Over mij

Over mij

Raymond KoomeHiking-site.nl wordt gemaakt door Raymond Koome, en dat ben ik. Geboren (1973) in het Brabantse Sint Michielsgestel, maar in september 1999 verhuisd naar het zuiden, naar Mataró (vlakbij Barcelona) in Spanje.

Voor mijn vertrek naar Spanje was ik werkzaam voor Cetis, een expertisecentrum dat zich onder andere bezighoudt met het ontwikkelen van internet-applicaties. In mijn functie aldaar heb ik veel ervaring opgedaan in het adviseren over en ontwikkelen van gebruikersvriendelijke websites. Inmiddels heb ik die ervaring ondere andere in deze site gestoken en probeer ik mezelf elke dag verder te ontwikkelen op het schemergebied tussen communicatie en technologie.

Mijn voorliefde voor de buitenlucht en met name het actief hiken stamt uit een eerder tijdperk, waarin ik bijna elk weekend de Ardennen, Luxemburg, de Eiffel of Noord Frankrijk in trok om stevig stappend van de natuur te genieten. Nu ik dichtbij de uitlopers van de Pyreneeën woon, is mijn wandelgebied mee verhuisd richting het zuiden en krijg ik steeds meer ervaring in het ruigere gebied van Catalonië (Noordoost Spanje).

Middels deze site probeer ik dat alles te combineren door zowel mijn kennis en ervaring op het gebied van internetsites als van de buitensport on-line te zetten. Dit met in mijn achterhoofd de 'droom' om nog eens een baan te vinden waarin ik beide hobby's kan combineren met het verdienen van een salaris.

Op dit moment besteed ik het grootste deel van mijn tijd aan mijn eigen bedrijf en de website. Ik werk als freelancer aan enkele sites, maar werk onder ander eook als vertaler en consultant op het gebied van sociale media. Ik ben beschikbaar om op project-basis voor opdrachtgevers te werken. Mocht je een project hebben/weten waar mijn expertise/ervaring van pas kan komen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Reacties op deze pagina: