Dit is de virtuele expositie van Kim Verhees. Wil je meer weten over het foto-werk van Kim, dan kun je haar mailen op kimverhees@hetnet.nl.

"Waarschijnlijk ben ik nog een van de weinige die over zijn met een analoge spiegelreflexcamera. Vast besloten om niet mee te doen met de Canon 350/400D EOS-mani ben ik afgelopen zomer dan ook weer bepakt en gezakt met batterijen, filters en fotorolletjes naar India geweest. Daar heb ik een reis afgelegd van Delhi naar het noordelijkste puntje van India waar je als toerist mag komen. Getrokken door de Solang vallei en zwaar afgezien tijdens mijn reis naar Leh. 3 weken waterdiarree (sorry) en hoogteziekte. De dagen in de Nubra vallei waren om nooit meer te vergeten, prachtig! Aan het einde van de vallei ligt een stukje van de oude zijderoute, maar daar mag je als toerist niet verder. Daarachter liggen namelijk Pakistan en China en is tot oorlogsgebied verklaard. Na een aantal weken continu fotorolletjes verwisselen, begon die EOS toch aan mij te knagen. In april vertrek ik naar Zuid-Afrika en in juli naar Canada en ik vrees dat ik voor die tijd toch gezwicht ben voor de EOS ;-)"

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }