Dit is de virtuele expositie van Menno Boermans en Melvin Redeker. Wil je meer weten over het boek Vertical Vision, bezoek dan de website.

"Sinds oktober ligt Vertical Vision in de winkel, een prachtig vormgegeven fotoboek waarin de Nederlanders Melvin Redeker en Menno Boermans hun meest fantastische belevingen tonen. In 200 pagina’s nemen deze professionele fotografen U mee van urban climbing in Amsterdam (vijf meter onder zeeniveau) tot de ijzige hellingen van de Karakoram (ruim zeven kilometer boven zeeniveau)." Zo wordt dit schitterende foto-boek aangekondigd op de website en met deze virtuele expositie laten ze enkele van de vele foto's uit het boek zien. De eerste negen zijn van Menno, de volgende negen van Melvin.


Speciale actie: win een gesigneerd exemplaar van Vertical Vision!

Hiking-site.nl stelde in een speciale actie een gesigneerd exemplaar van Vertical Vision beschikbaar. De winaar van het boek is Erwin Post. Erwin dient zich vóór 15 februari 2008 te melden om het recht op het boek niet te verliezen!


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 06-06-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }