Dit is de virtuele expositie van Menno Boermans. Wil je meer weten over het foto-werk van Menno, dan kun je zijn site bezoeken.

Menno Boermans (1977) leerde fotograferen op de Foto Academie in Amsterdam en klimt reeds vanaf zijn zestiende. Wereldwijd fotografeert hij verschillende disciplines van de bergsport. Op uitnodiging van Everest-beklimmer Frits Vrijlandt beklom en fotografeerde hij de Carstensz Piramide in Papua.
Publiceren doet Menno in de Nederlandse tijdschiften Limits, Op Pad, Outdoor Magazine en National Geographic, maar ook in de Amerikaanse magazines Outside en Climbing. Het Amsterdamse Foto Agency Hollandse Hoogte verkoopt zijn werk wereldwijd aan kranten, tijdschriften en reclame-bureaus. In 2001 won hij twee prijzen bij de Zilveren Camera. Naast de bergsportfotografie is hij ook fotojournalist voor o.a. Het Parool, Dagblad Trouw en het ANP. Vandaar wellicht zijn voorkeur voor zwart-wit?

screensaver Download deze virtuele expositie als screensaver!

foto 1 foto 2 foto 3
foto 4 foto 5 foto 6
foto 7 foto 8 foto 9
foto 10 foto 11 foto 12

Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }